DESIGN EXTERIOR

Cum să faci decorațiuni de toamnă din materiale reciclabile

  Realizarea unor decorațiuni de toamnă din materiale reciclabile poate fi un exercițiu foarte plăcut de creativitate și un pas înainte spre un stil de viață mai prietenos cu mediul.

  Vestea bună este că nu trebuie să fii cea mai îndemânatică persoană din lume pentru a duce la bun sfârșit un astfel de proces DIY. Ai nevoie doar de răbdare, imaginație și câteva materiale pe care le găsești chiar la tine acasă.
  Ia-ți rămas bun de la accesoriile de vară și deschide larg ușile casei tale „ambasadorilor” toamnei – frunze uscate, castane, conuri de brad, dovleci, toate în nuanțe de arămiu, maro și portocaliu.

  3 decorațiuni de toamnă din materiale reciclabile

  1. Înveselește intrarea în casă cu o ghirlandă atipică din hârtie

  decoratiuni de toamna din materiale reciclabile coroana
  Hârtia poate imita foarte bine frunzele. Foto: Pinterest

  Intrarea în locuința ta spune foarte multe despre tine. Dacă vrei să transformi intrarea în casă într-un loc plin de personalitate, încearcă această variantă de decor foarte ușor de pus în practică. Poți agăța ghirlanda pe ușa de la intrare indiferent dacă stai la casă sau la apartament.

  Ca să o faci ai nevoie doar de un cerc din polistiren (pentru suportul ghirlandei) și de bucăți de hârtie decupate în formă de frunze, pictate în nuanțe tomnatice (pe care le lipești pe bucata de polistiren). Pentru un efect și mai interesant, poți adăuga castane sau conuri de brad pe suprafața ghirlandei.

  2. Ai grijă de păsările din jurul casei cu o decorațiune de toamnă făcută din materiale reciclabile

  decoratiuni de toamna din materiale reciclabile sticla
  Păsările din curte ți vor fi recunoscătoare. Foto: Pinterest

  În categoria decorațiunilor creative făcute din materiale reciclabile își găsește locul și un dispozitiv de hrănire a păsărilor. O sticlă de vin goală poate fi fi un material foarte util pentru o decorațiune de toamnă cu dublu efect – un aspect deosebit și grijă pentru mediul înconjurător.

  Ca să constuiești acest obiect îți trebuie o sticlă, o sârmă și o farfurioară. Simpaticul proiect îți transformă balconul, curtea sau terasa într-un loc prietenos cu necuvântătoarele care îți transformă diminețile de toamnă într-o simfonie. Această decorațiune de toamnă făcută din materiale reciclabile va deveni curând obiectul tău de suflet!

  3. Îmbracă-ți casa în decorațiuni tematice

  decoratiuni de toamna din materiale reciclabile dovleci
  Poți crea dovleci din câteva bucăți de carton. Foto: Pinterest

  E minunat să poți aduce spiritul toamnei în casa ta. Cum altfel decât prin folosirea unor obiecte de decor tematice? Confecționarea unor dovleci decorativi handmade reprezintă o modalitate ideală de a recicla bucăți de hârtie și tuburi din carton rămase de la hârtia igienică.

  Kit-ul de materiale necesare pentru realizarea acestui proiect conține un tub din carton, câteva fâșii subțiri de hârtie și lipici. Prinde fâșiile de hârtie de capetele superioare și inferioare ale tubului și repetă acest proces până obiectul prinde forma dorită.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Cum să faci decorațiuni de toamnă din materiale reciclabile