Bucătărie

5 storcătoare de fructe și legume sub 1000 de lei

  Ca să te poți bucura oricând de un suc proaspăt de fructe fără prea mari bătăi de cap, am căutat câteva modele de storcătoare de fructe care te vor ajuta să economisești și timp, și energie, și bani. Am ales unele cu pâlnii mari, să nu mai pierzi vremea cu tăiatul fructelor și legumelor înainte să le pui în aparat.

  Cu tehnologii, filtre și metode inedite de curățare, modelele de mai jos fac totul pentru tine, așa că nu mai trebuie decât să te decizi între un storcător cu centrifugă și unul cu melc, denumit și storcător cu presare la rece.

  1. Storcător Philips Avance Collection

  Storcătoare - de - fructe
  Philips Avance Collection; eMAG; 949,99 Lei

  Cu storcătorul Philips Avance poți face și suc limpede, și suc cremos, cu până la 50% mai multă fibră, într-un minut, apăsând un singur buton. Datorită tubului XXL, poți pune fructele întregi în storcător. În plus, poți obține până la un litru de suc, fără să-ți bați capul cu pulpa rămasă – este colectată într-un recipient special.

  2. Storcător cu melc Oursson Vitality

  Storcător - Oursson
  Oursson Vitality; eMAG; 799,99 Lei

  Față de cele centrifugale, avantajul unor storcătoare de fructe cu presare la rece este că oferă cu 30% mai mult suc din fructele sau legumele preferate, și extrage mai multe vitamine și minerale. Sistemul aparatului are trei filtre ce colectează fiecare picătură de suc și lasă în urmă doar pulpa uscată. Cu modelul Oursson Vitality poți face sucuri chiar și la ore târzii din noapte, pentru că emite doar 60 de decibeli în timpul funcționării.

  3. Storcător de fructe si legume Star-Light cu presare la rece

  Storcătoare- de - fructe -cu - presare - la - rece
  Star Light; eMAG; 499,99 Lei

  Storcătorul de fructe și legume Star-Light are funcția reverse care permite rotirea melcului în sens invers, în cazul în care rămân blocate bucăți de fructe în aparat. Pâlnia de alimentare este suficient de mare astfel încât să poți pune fructele sau legumele întregi. Curățarea lui este chiar mai simplă decât îți poți imagina – în timpul funcționării, adaugă apă și lăsa aparatul să facă magie.

  4. Storcător de fructe si legume TEFAL

  Storcătoare de - fructe - tefal
  Storcător fructe si legume TEFAL; Altex; 689,90 Lei

  Panoul de control al storcătorului Tefal are un ecran tactil, ușor de folosit, și oferă două trepte de viteză pentru ingrediente moi sau dure. Are și două filtre ce au funcția de ajustare a nivelului de pulpă din suc. Cu ele îți poți prepara sucurile preferate, dar sunt utile și să alegi nivelul de pulpă din înghețată sau gem. La curățare nu ridică mari probleme, pentru că unele componente detașabile ale aparatului sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

  5. Storcător cu presare la rece Philips Viva

  Storcătoare de fructe - Philips
  Philips Viva Collection; evoMAG; 906,99 Lei

  Storcătorul Philips Viva are un design aparte, care ne aduce aminte de un microscop. Tehnologia QuickClean include o microsită ușor de curățat, iar restul componentelor pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acest storcător are o capacitate de extragere a sucului din fructe de aproape până la 80%, prin presare lentă la rece. Iar dacă poftești la un suc de rodie răcoritor, acest model este printre puținele storcătoare care îți pot îndeplini dorința.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Lucia
  Lucia
  3 years ago

  Buna seara! Eu am ales bosch! Am cumparat acest produs avand nevoie de un storcator de fructe de calitate. Acesta are mai multe functii incat imi permete sa fac suc de fructe dar si de legume, legume tari si chiar si nuci, sau eructe congelate. Are un con de scurgere care previne picurarea, este foartesilentios, asa ca il pot folosi si in timp ce bebelusul doarme. Este bra free si se curata foarte usor, componentele demontabile se pot pune si in masina de spalat vase. Sunt foarte multumita pentru ca pot alege dintre cele trei filtre si pot face suc… Read more »

  icon

  5 storcătoare de fructe și legume sub 1000 de lei