Apartamente

500 de clopoței și accente britanice într-un apartament de două camere din Piața Domenii

  Nume: Miruna Tănase, Expert marketing&comunicare
  Oraș: București, sector 1
  Tip de locuință: apartament cu două camere
  Suprafață: 52 metri pătrați utili
  Stă aici: din 2015, proprietară

  Miruna și-a amenajat singură apartamentul de două camere din Piața Domenii, pentru care s-a inspirat din stilul clasic britanic. Și-a dorit șemineu, obiecte vintage și detalii care să încălzească locul și să-l facă acasă.

  Când am intrat în apartamentul ei de două camere din Piața Domenii, Miruna ne-a așteptat cu prăjituri și ne-a răspuns cu drag la toate întrebările despre amenajarea ei într-un stil britanic vintage. Primul lucru pe care l-am observat a fost dulapul cu clopoței. Are peste 500 de clopoței pe care i-a adunat fie din propriile călătorii, fie de la prietenii care i-au luat în serios pasiunea și i-au adus clopoței inclusiv din Africa de Sud.

  Apoi ne-a fermecat cada din baie. O cadă freestanding cu picioare groase și aurii, într-o baie mică, nici nu de dădeam seama cum a intrat. Pentru că și-a dorit-o foarte mult, muncitorii au trebuit să spargă peretele de la intrarea în baie, ca să îi facă loc.
  Și-ar dori să aibă mai mult spațiu de depozitare în apartament, dar asta nu o împiedică să se simtă confortabil acasă. Prietenii îi spun că are o casă cozy, care le conferă liniște și o senzație de bine.

  Chestionar cu idei bune

  Stilul casei: Vintage.
  Inspirație: Elemente de stil britanic.

  Elementele preferate: Colecția de clopoței, ceasul din sufragerie și cada.
  Cel mai bun lucru iarna: Când bate soarele după-amiaza în dormitor și simți căldura lui când stai în pat.
  Cel mai mare răsfăț: baia, aragazul și hota din bucătărie.
  Proiectul DIY pe care l-ai făcut pentru casa ta: Toată amenajarea a fost DYI, mi-am ales singură toate piesele de mobilier, iar asamblarea lor (unde a fost cazul) am realizat-o cu ajutorul prietenilor și al familiei.

  Ce înseamnă acasă pentru tine: Este locul în care îmi găsesc liniștea sufletească, unde evadez și este lumea mea – este un wonderland.
  Dacă ar fi să-ți descrii casa în cinci cuvinte: romantică, elegantă, cozy, primitoare și adorabilă.

  Sfaturi pentru cum să-ți faci o casă în care să te simți bine: Cred ca cel mai important este să-ți alegi stilul în care dorești să-ți amenajezi casa și să te reprezinte. Când cineva intră, să te recunoască în fiecare obiect. Îți poți face și un mood board.
  Resurse: Mobexpert, Jysk, Ikea, Neomax, Leroy Merlin, Vivre, www.mobiladebucatarie.eu, Zara Home, English Home.

  Dacă ai și tu o locuință în care te simți bine și care poate fi o inspirație pentru ceilalți, dă-ne de știre! Completează acest formular simplu și spune povestea casei tale!

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  500 de clopoței și accente britanice într-un apartament de două camere din P...