DESIGN EXTERIOR

Shopping: 12 grătare de grădină pentru bugete mari și mici

  Ce nu poate lipsi de la serile petrecute în curte cu familia sau prietenii? Mâncarea delicioasă cu un ușor iz de fum. Dacă nu ai încă pe ce să o prepari, poți alege din lista cu grătare de grădină de mai jos.

  Cu alimentare electrică, cu gaz sau cărbuni, cu afumătoare sau cu proțap, ori chiar sub formă de vatră în care poți face și foc de tabără  – găsești în selecția noastră o mulțime de grătare de grădină din care să-l alegi pe cel care să-ți satisfacă dorințele gastronomice.

  Grătare de grădină cu alimentare cu cărbuni

  gratare de gradina carbuni
  Grătar de grădină cu cărbuni Landmann Grillchef Comfort, Dedeman 573 lei

  Grătarul Landmann Grillchef Comfort se alimentează cu cărbuni, este prevăzut cu zonă de ardere și capac emailate, raft lateral și termometru în capac. Îl poți regla ca să ajustezi temperatura de gătire, iar când nu-l folosești, nu trebuie să îl adăpostești – e rezistent la UV, îngheț și umezeală. Cu toate astea, cele două roti îl fac ușor de deplasat, dacă vrei să-l muți dintr-un loc în altul.

  gratar cu carbuni
  Grătar cărbuni confort, Leroy Merlin, 1.199 lei

  Dacă intenționezi să investești ceva mai mult pentru un grătar de grădină, cel de la Leroy Merlin are un preț mai piperat, însă este mai rezistent. Cuva este făcută din oțel, iar suprafața de gătit din fontă și îl poți folosi și pe post de cuptor ca mod de gătire. În plus, cele două mese rabatabile montate pe laterale îți vor fi la îndemână când ai nevoie să pui vasul cu mâncare jos.

  Grătare cu alimentare cu gaz

  grătare de grădină gaz
  Grătar cu gaz cu două arzătoare pentru cinci persoane, Leroy Merlin, 360 lei

  Dacă erai în căutare de grătare de grădină cu alimentare pe gaz, cel de la Leroy Merlin presupune o investiție mică. Este făcut din oțel, are două arzătoare și, conform specificațiilor, poți găti la el mâncare pentru cinci persoane.

  grătar cu gaz
  Grătar de grădină pe gaz Grillchef, Dedeman, 1.098,99 lei

  Grătarul pe gaz Grillchef are trei arzătoare, plită, și încă un arzător montat lateral pentru a păstra mâncarea caldă. Poate fi folosit atât pentru a găti preparate pe grătar, cât și pentru a găti preparate ca la cuptor, conform descrierii.

  Grătare de grădină electrice

  grătare de grădină electrice
  Grătar electric Blooma Murray, Brico Depot, 60 lei

  Grătarul Blooma Murray funcționează cu alimentare electrică și e dotat cu tavă de scurgere, capac și diverse setări de temperatură. Cablul de alimentare are doi metri și este destinat folosirii la exterior.

  grătar electric
  Grătar electric Gatsby Grill, Klarstein, 1.099 lei

  Conceptul EasyGrill face grătarul electric Gatsby potrivit pentru a-l folosi și în grădină, dar și în balcon, pentru că nu emană fum. Suprafața de gătit este prevăzută cu orificii prin care grăsimea preparatelor se scurge în tava de dedesubt. Capacul e fabricat din oțel inoxidabil și are o suprafață antiaderentă și un mâner izolat termic, ca să poți prepara l el pulled pork.

  Grătare tip vatră

  grătare de grădină vatră
  Vatră de foc de exterior cu grătar, vidaXL, 579 lei

  Un grătar tip vatră nu are ca singur scop prepararea mâncării – poți face focul în el și pentru a te încălzi sau ca să faci atmosferă în serile cu prietenii. Vatra de la vidaXL e prevăzută cu plasă de siguranță, care îngrădește focul și oprește scânteile și jăraticul să zboare din bol. Bineînțeles, e prevăzută și cu un grătar pentru preparate delicioase.

  vas pentru foc
  Vas pentru foc CATANIA, Electronic Star, 819 lei

  O altă opțiune este vasul pentru foc CATANIA, care dublează și ca șemineu, și ca grătar. Pe scurt, poți face la el focul de tabără după ce ai terminat de preparat mâncarea. Pe lângă faptul că este practic, are și un design deosebit, cu aspect antic, așa că poate avea rol decorativ important într-o grădină.

  Grătare de grădină cu afumătoare

  gratare de gradina cu afumatoare mobil
  Grătar de grădină MOBIL cu capac, termometru, afumătoare și horn, eMag, 777,20 lei

  Grătarul de grădină MOBIL este prevăzut cu capac, termometru, afumătoare și horn. Conform specificațiilor, suprafața de gătit e suficientă să saturi între patru și nouă persoane. Se alimenteaă cu cărbuni, iar hornul conține o clapă care reglează procesul de ardere în timpul gătirii.

  gratar cu carbuni si afumatoare
  Grătar cu cărbuni și afumătoare Tenneker® Smoker XL, Hornbach, 2.499 lei

  Tenneker Smoker are o suprafață de gătire supradimensionată pe care poți prepara până la 26 de fripturi. Poți prepara alimentele atât pe grătar, direct deasupra jarului, cât și la aerul evacuat de la un foc de lemne, datorită formei afumătoarei. Este dotat cu termometru integrat în capac și sistem de reglare a alimentării cu aer, astfel că supravegherea preparatelor devine mai comodă.

  Grătare cu proțap

  grătar electric cu proțap
  Grătar electric cu rotisor și proțap, vidaXL, 1.279 lei

  Grătarul electric cu rotisor și proțap de la vidaXL este potrivit și pentru cărbuni și bricheți. Rotisorul e automat, antrenat de un motor electric, iar înălțimea lui e reglabilă.

  grătar cu proțap
  Grătar profesional Direca pe cărbuni cu proțap și rotisor electric, eMag, 3.370 lei

  Prevăzut cu trei grilaje individuale ușor detașabile, grătarul Direca îți permite să gătești în același timp carne, legume sau fructe. Proțapul cu cărbune tip cutie este potrivit pentru purcel, miel sau pui și are o capacitate de 35 kilograme. Distanța dintre suliță și jar este reglabilă pe patru niveluri de înălțime, iar rotisorul este electric.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 12 grătare de grădină pentru bugete mari și mici