Design Interior

Shopping: 12 oglinzi de perete cu prețuri de la mic la mare

Oglinda, pe lângă decorațiune, are un rol esențial: ajută să mărești vizual spațiul din casă și să amplifici lumina care intră în încăperi. Am luat șase tipuri de oglinzi de perete și am ales câte două modele pentru fiecare, de la prețul mic la cel mare.

Oglinda poate fi piesa de rezistență a unei camere sau a întregii case, dacă îți construiești amenajarea în jurul ei. Poate fi o decorațiune care completează amenajarea sau un accesoriu de stil. În cazul în care îți cauți o oglindă care să îndeplinească oricare din aceste roluri, noi am căutat cele mai trendy modele de oglinzi de perete din oferta magazinelor de la noi și-ți propunem 12 variante, pentru toate buzunarele.

Oglinzi de perete tip fereastră

Oglindă în formă de fereastră, 129,99 lei, H&M Home

Pare un geam improvizat pe perete, deși nu e. Efectul pe care îl dă o astfel de oglindă locuinței tale este unul special, mai ales dacă o amplasezi vivazi de fereastră, să reflecte lumina. Propunerea mai ieftină, de la H&M Home, are o ramă aurie de metal, cu aspect neglijent șlefuit, și dimensiuni aproximativ 25×35 centimetri.

Oglindă Gavorrano, 5.336 lei, Mobexpert

O variantă mult mai fină este oglinda Gavorrano de la Mobexpert, care dă impresia de fereastră de biserică gotică. Modelul este clasic, cu accente ale stilului vintage, iar ramele sunt din lemn stratificat și metal. Dimensiunile oglinzii sunt unele considerabile: 122×203 centimetri.

Oglindă cu obloane

Oglindă Rise and Shine, 189 lei, Vivre

Modelul cu obloane este cu atât mai interesant cu cât ușile pot fi închise și deschise, după voie. Varianta asta, potrivită unui buget restrâns, este mai degrabă un accesoriu pentru dormitor decât o oglindă pentru living. Rama și obloanele sunt din lemn de pin și MDF, iar dimensiunile de 39×75 centimetri.

Oglindă cu obloane, 1.191 lei, Unicspot

La Unicspot găsești varianta cu un preț mai mare și dimensiuni pe măsură, 70×98 centimetri. Cadrul acestui model este din lemn, iar obloanele, odată deschise, măresc lățimea decorațiunii până la 109 centimetri.

Oglindă baroc

Oglindă cu ramă clasică, 399 lei, Vivre

Chiar dacă nu locuiești într-un palat, acest model de oglindă te face să te simți ca într-unul. Modelul Vivre are o ramă cu dantelării din MDF albit, o lungime de 75 centimetri și o înălțime de 121 centimetri.

Oglindă Baroque Versmissen, 3.565 lei, The Home

Modelul premium Baroque Versmissen nu este doar o oglindă, ci o piesă de colecție, numai bună de lăsat moștenire. Rama aurie din lemn sculptat ca pe vremuri face toți banii, care nu-s deloc puțini. Oglinda cu formă dreptunghiulară are o înălțime de 118 centimetri și o înălțime de 207 centimetri și se pretează unui interior amenajat în stil clasic.

Cu formă neașteptată

Oglindă Pinamico, 410 lei, Iedera

Am creat această categorie special pentru cel mai interesant model de oglindă găsit în oferta magazinelor de la noi. Oglinda de perete în formă de ananas! Cu frunze din metal, la fel ca inserțiile specifice fructului, această oglindă este deopotrivă un obiect util, cât și o decorațiune deosebit de originală, în casa ta. Dimensiunile ei sunt de 26×50 centimetri.

Oglindă etnică de perete, 740 lei, Viadurini

Cum n-am mai găsit și un al doilea model de oglindă în formă de fruct, propunem o altă formă neobișnuită pentru această colecție. Oglinda în formă de ochi. Un ochi cu gene bogate, din ratan natural, care confirmă cât se poate de bine expresia “ochii sunt oglinda sufletului”. Dimensiunea ei este de 70×45 cenși este un obiect potrivit pentru un decor în tonuri și cu materiale naturale.

Oglindă rotundă

Oglindă Peacock Features, 595 lei, Bonami

Cine n-are în casă o oglindă rotundă, să-și cumpere! Modelul cu ramă din oțel negru, care imită penele de păun, este o decorațiune care dă personalitate unei încăperi. Creație a brandului olandez PT Living, oglinda cu dimensiuni de 60×30 centimetri poate fi o decorațiune de accent.

Oglindă Foliage, 1,582 lei, Mobexpert

Tot despre ramă este vorba și în cazul variantei mai scumpe, de la Mobexpert. Modelul Foliage are o ramă argintie din MDF, care imită aspectul unui covor de frunze. Cu un diametru de 91,5 cm, această oglindă îmbracă cu stil un perete din living sau dormitor și va arăta de minune într-o casă mobilată modern.

Din bucăți inegale

Oglindă Ingranaggio, 882 lei, Somproduct

Modelul Somproduct se numește Ingranaggio (”angrenaj”, traducere din italiană) și arată exact ca unul. Un sistem de roti dințate, pe post de rame de oglinzi, care se îmbină unele într-altele. Produsul este realizat din MDF și are dimensiuni de 137×73 centimetri. Decorațiunea este potrivită pentru orice colț al casei tale și se îmbină perfect cu orice stil.

Oglindă IXIA, 1.155 lei, The Home

Varianta mai mai mare și mai grea, realizată din poliuretan aurit și sticlă, în formă de scară, este un model cu design actual, cu o lungime de 100 centimetri m și o înălțime de 80. Ramele acestor șapte bucăți de oglindă au un aspect uzat, pe care îl poți include în mai multe tipuri de amenajare interioară.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

VIDEO 5 branduri mici românești ale căror produse te învelesc în hygge