DESIGN INTERIOR

Shopping: separatoare de cameră care te ajută să creezi iluzia intimității

  Dacă, odată, ai fost atras de designul open-space, care continuă să rămână atât de actual, acum s-ar putea să simți nevoia de intimitate. Poți delimita diferite zone ale locuinței cu separatoare de cameră.

  Și cei care locuiesc în garsoniere tânjesc, probabil, după iluzia spațiului delimitat în mai multe camere. Cea mai accesibilă modalitate de a-ți împărți locuința în mai multe colțuri cu destinații diferite este să folosești separatoare de cameră. Alege unele care pot răspunde la numele de etajeră, bibliotecă, suport pentru ghivece, paravan sau panou decorativ.

  Inspiră-te din propunerile noastre de separatoare eficiente pentru interioare și alege-l pe cel care se potrivește cu stilul locuinței tale. Și cu buzunarul tău, evident.

  Etajere sau biblioteci

  Etajeră aspect stejar antichizat, Ikea, 449 lei
  Etajeră aspect stejar antichizat, Ikea, 449 lei

  Nu doar prețul accesibil, modelul cool și aspectul antichizat fac din acest obiect de mobilier unul practic pentru casa ta, ci și faptul că etajera KALLAX poate fi așezată fie pe verticală, fie pe orizontală. Cu o înălțime de 147 centimetri, este perfectă ca separator de cameră, în special în locuințele în care livingul comunică cu bucătăria. Nuanța deschisă a palului contribuie la eliminarea senzației de spațiu încărcat, iar rafturile sunt perfecte pentru depozitarea obiectelor mici.

  Paravane cu design interesant

  Paravan din lemn de Paulownia, The Home, 399 lei
  Paravan din lemn de Paulownia, The Home, 399 lei

  Dacă vrei să aduci un aer exotic în casa ta, paravanul The Home e perfect. E realizat dintr-un lemn foarte popular în China, lemnul de Paulownia, cu consistență ușoară, și este sculptat în formă de frunză de palmier. Are o înălțime de 170 centimetri și o lățime de 120 centimetri, ceea ce îl face potrivit ca separator de dormitor într-o garsonieră, de exemplu.

  Paravan separator cameră
  Paravan cu suport de fotografii, Insignis, 943 lei

  Dacă tot vorbim despre eficientizarea spațiului, un paravan cu funcție de suport pentru fotografii ar avea un rol 2 în 1 în ecuația decorării casei. Despărțitorul din gama Pano te ajută să delimitezi spațiul locuinței tale cu ajutorul unor amintiri imortalizate pe hârtie. Paravanul are funcție pivotantă și panouri rotative, care pot fi controlate după bunul plac. Cadrul pivotant e realizat din țevi verticale din metal, cu un finisaj negru acoperit cu pulbere, iar panourile rotative oferă spațiu pentru 18 fotografii.

  Panouri despărțitoare

  separatoare de cameră
  Panou decorativ OSKAR, soldshop.ro, de la 370 lei

  Un panou despărțitor din PVC, cu un aspect cochet, tip mozaic și care se pretează unui decor minimalist și modern. Îl poți folosi în interior, pentru delimitarea spațiilor open space, ori în exterior, în grădină, pentru susținerea plantelor cățărătoare. Prețul diferă în funcție de dimensiunea și culoarea pe care le alegi.

   

  panou desparțitor
  Panou Decorativ PAISLEE, HMC.ro, 1.849 lei

  Dacă ești gata să investești mai mult în separatoare de cameră, alege varianta mai scumpă, din MDF, cu finisaj de lemn natur și aspect traforat. Panoul decorativ PAISLEE poate fi folosit ca despărțitor în baie, bucătărie, dormitor sau chiar în camera de joacă pentru copii. Lungimea lui este de 278 centimetri, iar lățimea de 103 centimetri și este recomandat într-o locuință în care și celelalte piese de mobilier sunt din MDF sau lemn.

  Separatoare cu flori

  paravan despărțitor jysk
  Separator cameră HALDAGER, Jysk, 600 lei

  Cum ar fi să-ți separi colțul în care dormi, cu patul ca piesă principală de mobilier, de restul casei, cu un perete cu plante? Dacă îți surâde ideea, investește într-o etajeră cu 16 spații pentru depozitat ghivece sau vaze cu flori. Propunerea de la Jysk este din furnir decorativ alb, nuanță care lasă impresia de spațiu mai generos decât este în realitate, și are dimensiuni practice pentru rolul ei: 141 centimetri lățime și 147 centimetri înălțime. Umple toate spațiile cu flori, dar ai grijă ca etajera să fie destul de aproape de lumina naturală, atât de necesară plantelor în ghiveci.

  Etajeră Vivre, 719 lei
  Etajeră, Vivre, 719 lei

  Propunerea mai scumpă este una de dimensiuni mai mici, dar care-și poate face treaba de separator discret de cameră. Etajera cu rafturi din MDF și cadru metalic de la Vivre poate fi folosită ca paravan frumos mirositor între bucătăria open space și spațiul de luat masa. Are patru brațe susținute de două stinghii din metal, în X, cu o înălțime de 138 centimetri și o lungime de 120 centimetri.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: separatoare de cameră care te ajută să creezi iluzia intimității