SHOPPING

Shopping: 10 rafturi pentru încălțăminte cu prețuri de la mic, la mare

  Nimic nu provoacă mai mare dezordine decât perechile de pantofi înghesuite una peste alta pe holul de la intrare în casă. Mai bine le organizezi frumos pe rafturi speciale pentru încălțăminte.

  Chiar și dacă ții pe hol doar încălțările pe care le porți în sezonul respectiv și pe celelalte le depozitezi departe de ochii tuturor, tot sunt prea multe și deranjează vizual. Cea mai simplă soluție sunt acele rafturi pentru încălțăminte, pe care le poți folosi ca să dai spațiului un aspect mai ordonat.

  Nu trebuie să investești foarte mult dacă nu ai planificat un buget pentru asta. Sau, dimpotrivă, dacă banii nu sunt o problemă, poți alege o piesă de mobilier care să completeze amenajarea. Oricare ar fi situația, poți găsi ce ai nevoie în selecția de mai jos.

  Rafturi de încălțăminte mici, din lemn

  1. Suport maro din lemn de pin

  rafturi incaltaminte lemn the home
  Suport maro din lemn de pin pentru încălțăminte Softwood Zeller, The Home, 49 lei

  Suporturile din lemn cu două rafturi pentru încălțăminte sunt cele mai accesibile, și ca preț, și ca design. Cel de la The Home este făcut din lemn de pin și, conform descrierii, îți încap pe el șase perechi de pantofi, cu o lățime de 80 centimetri.

  2. Raft pentru pantofi Ocean

  raft incaltaminte kika
  Ocean raft pantofi, Kika, 84,99 lei

  Dacă vrei un model un pic mai finisat, Ocean de la Kika este făcut din lemn de alun și, chiar dacă e puțin mai scump, are un design modern. Totuși, este un pic mai îngust, cu o lățime de 70 centimetri.

  Pantofare metalice

  3. Pantofar metalic negru

  rafturi incaltaminte metal dedeman
  Pantofar negru, Dedeman, 65,90 lei

  Aceleași modele de rafturi pentru încălțăminte le găsești și în varianta din metal, dacă lemnul nu se potrivește în amenajarea ta. Modelul de la Dedeman are finisaj negru  și 92 centimetri lățime.

  4. Suport din fier pentru încălțăminte Jemima Uno Madam Stoltz

  suport pantofi
  Suport maro alamă din fier pentru încălțăminte Jemima Uno Madam Stoltz, The Home, 312 lei

  Varianta mai fancy a acestor suporturi este modelul din fier de la The Home, cu finisaj în culoarea alamei. Are tot două rafturi pentru depozitare, însă este lat de doar 64 centimetri.

  Rafturi de încălțăminte cu depozitare ascunsă

  5. Dulap pentru pantofi BISSA

  dulap depozitare pantofi
  BISSA dulap pantofi cu 3 compartimente, IKEA, 149,90 lei

  Dulapul BISSA este perfect dacă preferi să-ți ții încălțămintea ascunsă de ochii vizitatorilor. Este din PAL, are trei compartimente pentru depozitare și fiecare poate aciua câte patru perechi de pantofi. În plus, e perfect dacă nu ai mult spațiu la dispoziție, pentru că economisește spațiu prin lipsa unui placaj pe spate.

  6. Pantofar Tomasucci Sandy

  rafturi incaltaminte depozitare ascunsa
  Pantofar Tomasucci Sandy, Bonami, 576 lei

  Pantofarul Tomasucci Sandy are tot trei compartimente pentru pantofi, însă este un pic mai costisitor. Asta pentru că e mai rezistent, căci are spate și e făcut din oțel vopsit.

  Bănci din lemn cu depozitare pentru pantofi

  7. Bancă de depozitare

  banca depozitare lemn
  Bancă de depozitare, vidaXL, 419 lei

  Și băncile cu rafturi de depozitare pentru pantofi sunt utile pentru holul de la intrare, pentru că te poți așeza pe ele când te încalți. Modelul de la vidaXL e făcut din lemn masiv de nuc și șezutul este acoperit cu pernă.

  8. Bancă pantofar Woodman NewEst

  banca depozitare incaltaminte
  Bancă pantofar Woodman NewEst, Bonami, 1.366 lei

  Pentru un hol cu design modern, banca Woodman NewEst este mai potrivită, datorită design-ului cu textură de lemn natur din stejar. Este și mai încăpătoare decât alte modele, pentru că are o lățime de 120 centimetri.

  Rafturi de încălțăminte tip comodă

  9. Dulap pentru pantofi HEMNES

  banca hemnes
  Dulap pentru pantofi HEMNES, IKEA, 399 lei

  În loc să expui câteva rafturi de încălțăminte pe hol, ai putea să aduci chiar un pantofar cu design de comodă. Modelul HEMNES are patru compartimente și e o piesă care poate întregi amenajarea. În plus, poți folosi blatul pentru decorațiuni sau chiar să-ți lași cheile pe el.

  10. Pantofar alb

  rafturi incaltaminte tip comodă vivre
  Pantofar, Vivre, 1.699,99 lei

  Pentru o casă decorată în stil clasic, ai nevoie și de un pantofar care să se potrivească. De exemplu, modelul de pantofar de la Vivre, care arată ca o comodă și are și sertare pentru depozitarea accesoriilor cum ar fi un încălțător sau o rolă pentru scame.

  ALTE SUBIECTE INTERESANTE
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 rafturi pentru încălțăminte cu prețuri de la mic, la mare