LIFE

Playlist de curățenie: 7 piese care îți dau energia de a face curat în toată casa

  De multe ori, doar gândul că e nevoie să faci curățenie te poate convinge să ieși din casă și să te mai întorci noapte târziu. Dar poți salva situația prin muzică. Ți-am făcut un playlist care să te țină în priză. 

  Cel mai bun mod de a te motiva atunci când e musai să faci curățenie? Muzica! Muzica e soluția. Iar un playlist dedicat perioadei în care dai cu aspiratorul, strângi hainele sau speli geamurile devine necesar ca treaba să meargă de la sine. 

  Cele mai bune piese pe care să le asculți când faci curățenie

  1. Major Lazer & DJ Snake – Lean On (feat. MØ) 

  Avantajul piesei este că atunci când îi dai play nu ai cum să nu începi să te miști și să zâmbești în timp ce îți faci treaba. E scânteia care te va face să ai energia necesară să duci orice muncă la căpăt. 

  2. Justin Timberlake – CAN’T STOP THE FEELING! 

  Ca să continui cu starea de bine și să construiești pe baza energiei bune acumulate deja nu poți decât să te bucuri și în timp ce speli vasele să cânți împreună cu Justin Timberlake un refren molipsitor. 

  3. The Black Eyed Peas – Pump It 

  Deja ești în faza în care vrei să faci curățenie, ești motivat și vrei să duci totul la bun sfârșit. Piesa asta de la The Black Eyed Peas îți pulsează adrenalina prin vene și chiar te poate face să cânți la coada de mătură.

  4. Katy Perry – Roar 

  Ai curățat praful de pe noptiere, ai aspirat, ai dat cu mopul și deja te apuci să-ți faci ordine printre lucruri. Te simți împlinit și mulțumit că ai făcut atâtea într-un timp atât de scurt. Iată de ce piesa asta poate să te facă să te simți ca un „rege al casei”. 

  5. Spice Girls – Wannabe 

  Ca să nu iei totul chiar așa în serios, căci e mai bine să te joci când faci ceva, „Wannabe” de la Spice Girls e fix melodia de care ai nevoie în clipa asta. Nu ai cum să nu dansezi puțin, să te destinzi și să te gândești, poate, ce vei face după ce termini curățenia? Poate să ieși în oraș cu prietenii tăi? 

  6. Michael Jackson – Don’t Stop ‘Til You Get Enough 

  Aproape ai terminat curățenia, totul e în perfectă ordine, parchetul și gresia sunt curate, vasele la locul lor, la fel și hainele. Acum parcă vrei să continui să faci curățenie! Nu te mai saturi de senzația de bine pe care ți-o oferă faptul că ai reușit ce ți-ai propus. 

  7. Pharrell Williams – Happy 

  Gata! Casa e curată, aranjată și arată așa cum ți-ai dorit. E momentul să sărbătorești, nu-i așa? Piesa asta e perfectă pentru a te relaxa după atâta muncă. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  trackback

  […] de acasă, păstrează-ți weekendul pentru asta. Ca activitatea să fie mai distractivă, uite un playlist pe care să-l asculți în timp ce faci […]

  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Playlist de curățenie: 7 piese care îți dau energia de a face curat în toat...