Curte

Shopping: 8 piscine mici de curte în care să te răcorești la vară

  Cum vremurile sunt incerte și nu se știe cum și când vom putea călători în vacanțe, ar fi o soluție să-ți amenajezi în grădină un colț relaxant în care să-ți petreci timpul liber. Pentru început, uite câteva piscine mici de curte în care te-ai putea răcori vara asta.

  Chiar dacă nu ai o grădină mare sau un buget generos să investești într-o piscină „ca la carte”, poți cumpăra una supraterană. Sunt suficiente variante de dimensiune și preț în magazine, așa că mai mult ca sigur vei găsi una potrivită. Am selectat opt piscine mici de curte cu cadru metalic sau gonflabile, pe care le poți monta ușor în spatele casei, ca să te bălăcești în zilele caniculare.

  Piscine mici de curte gonflabile

  Piscinele gonflabile, în general, sunt limitate la dimensiuni mai mici decât cele cu cadru metalic. Nu ai suficient spațiu să înoți în ele, însă te poți relaxa în apă, iar dacă ai copii, cu siguranță se vor distra pe cinste într-o astfel de pisicnă. În plus, sunt mai ușor de instalat și de scos când vine toamna.

  1. Piscină gonflabilă Intex

  piscine mici de curte piscina gonflabila intex
  Piscină gonflabilă Intex diametru 183 cm, eMag, 249 lei

  Piscina gonflabilă Intex e fabricată din PVC și are un diametru de 183 centimetri, cu o adâncime de 51 centimetri. Inelul alb de la marginea de sus îi asigură stabilitate, astfel că cei mici se pot juca înăuntru fără să o răstoarne. Asamblarea e gata în zece minute, conform descrierii: o întinzi pe o suprafață plană, umfli inelul din partea superioară și apoi o umpli cu 886 litri de apă.

  2. Set piscină Fast Set Pool

  set piscina fast set pool
  Set piscină Fast Set Pool 305 centimetri, Hornbach, 245 lei

  Dacă ai mai mult spațiu în curte, poți alege piscine Fast Set Pool, cu un diametric de 305 centimetri, înălțime de 76 centimetri și capacitate de 3800 litri. Vine la pachet cu pompa de filtrare, căci la cantitatea asta de apă, lucrurile devin mai serioase, și e făcută tot din PVC.

  3. Piscină gonflabilă și pompă Bestway

  piscina gonflabila bestway
  Piscină gonflabilă și pompă Bestway 366×76 cm, eMag, 655,68 lei

  Bestway are un diametric de 366 centimetri și înălțime de 76 centimetri. Vine la pachet cu pompă de filtrare, kit de reparație în caz de accidente neplăcute și furtunuri de conexiune a pompei la piscină. Încap în ea 5377 litri de apă.

  4. Piscină gonflabilă Intex PureSpa Bubble Massage

  piscine mici de curte cu masaj intexpiscine mici de curte cu masaj intex
  Piscină gonflabilă Intex PureSpa Bubble Massage, Dedeman, 2.198,99 lei

  Piscina Intex PureSpa Bubble Massage se integrează mai degrabă la categoria jacuzzi-uri, decât la piscine mici de curte. E prevăzută cu echipament de filtrare, încălzire și sistem anticalcar, însă ceea ce o face specială este funcția de masaj prin jeturi de bule, care se activează printr-un buton. Are o capacitate de patru locuri și 795 litri de apă.

  Piscine de curte cu cadru metalic

  Dacă nu prea te încântă cele gonflabile, poți alege din lista cu piscine mici de curte cu cadru metalic de mai jos. Sunt un pic mai rezistente, însă nu se asamblează chiar la fel de ușor precum cele gonflabile.

  5. Piscină cu cadru metalic Intex dreptunghiulară

  piscine mici de curte cu cadru metalic
  Piscină cu cadru metalic Intex dreptunghiulară, Dedeman, 399,99 lei

  Piscina cu cadru metallic intex are o lungime de 260 centimetri, lățime de 160 centimetri și înălțime de 65 centimetri. Capacitatea de umplere este de 2282 litri de apă și este făcută din trei straturi separate de material și două straturi de PVC laminat.

  6. Piscină cu cadru metallic Intex rotunda

  piscina cadru metalic intex rotunda
  Piscină cu cadru metalic Intex rotunda, Dedeman, 529,99 lei

  La fel de rezistentă este și piscina rotundă cu cadru metalic de la Intex. Are un diametri de 305 centimetri și o înălțime de 76 centimetri. Este puțin mai mare decât cea dreptunghiulară, astfel că are o capacitate de umplere de 4485 litri de apă. Cadrul metalic se fixează ușor, fără să ai nevoie de unelte suplimentare.

  7. Piscină cu cadru metalic și scară inclusă

  piscina cadru metalic bestway
  Piscină cu cadru metalic și scară inclusă Bestway, Hornbach, 1.190 lei

  O piscină în care te poți bălăci în voie este cea dreptunghiulară cu cadru metalic de la Bestway. Are o lungime de 404 centimetri, lățime de 201 centimetri și înălțime de 100 centimetri. Încap în ea 6478 litri de apă și vine cu scară inclusă.

  8. Piscină rotundă cu cadru metalic Intex

  piscina cadru metalic hornbach
  Piscină cu cadru metalic Intex rotundă cu pompă de filtrare, Dedeman, 1.399 lei

  Usor de asamblat, durabilă și proiectată să o lași afară pe toată perioada verii, piscina cu cadru metalic Intex poate fi salvarea ta pe timp de caniculă. Are un diametru de 457 centimetri și o înălțime mai mare decât precedenta, de 122 centimetri, așa că e suficient de încăpătoare și pentru adulți. Ai nevoie de 16.805 litri de apă ca să o umpli și vine cu pompă de filtrare.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 8 piscine mici de curte în care să te răcorești la vară