DESIGN INTERIOR

14 modele de tapet la preț accesibil, de luat când ai un buget mic

  Tapetul poate schimba radical înfăţişarea unei case, iar faptul că ai un buget limitat nu ar trebui să excludă acest finisaj.

  O pată de culoare neon, niște imprimeuri grafice sau nuanțele pastelate de pe pereți personalizează încăperile și te fac să te simți ca și când te-ai fi mutat într-un loc nou. Altfel vezi și mobila, și decorațiunile, totul în jur are un aer fresh și dichisit.
  Bonus: poți obține un astfel de efect cu o investiție minimă! Dacă nu dispui de prea multe resurse financiare, însă îți dorești finisaje deosebite pentru pereții casei tale, poți alege dintre modele de tapet la preț redus.

  14 modele de tapet la preț mic, dar cu efect mare

  1. Metropol

  modele tapet accesibil metropol (1)
  Tapet Metropol, Diego, 90 lei/rolă de 53 cm

  Tapetul Metropol poate să ofere personalitate unui perete în culoare intensă, fără să eclipseze restul elementelor de accent dintr-o cameră. Merge bine cu bleumarin sau cu verde. Poți extinde suprafaţa tapetului fără să-ți fie teamă că vei încărca spaţiul.

  2. Metropol Trees

  tapet copaci
  Tapet Metropol Trees, Diego, 90 lei/rolă de 53 cm

  Adu natura în casa ta cu modelul Metropol Trees. Cu un imprimeu subtil, acest tapet poate fi asortat şi introdus în orice combinaţie sau cameră, alături de materiale naturale şi culori pastelate.

  3. Clarence

  tapet exotic
  Tapet Clarence, Mobexpert, 116 lei/rolă 1005×53

  Clarence, un tapet din vinil cu o temă florală şi exotică, aduce un aer de vacanță în orice cameră. Folosește-l pe un singur perete, ca element de accent, sau decorează în mod jucăuș o întreagă încăpere.

  4. Dream Big

  tapet accesibil roz
  Tapet Dream Big, Mobexpert, 99 lei/rolă 1005×53

  E recomandat ca dormitorul copilului să fie în culori neutre, dar, dacă fiica ta s-a îndrăgostit de roz, nu ezita: tapetează-i un perete cu modelul Dream big și folosește mobilă simplă, de preferat albă.

  5. Sylvan

  tapet model floral
  Tapet Sylvan, Mobexpert, 102 lei/rolă 1005×53

  Motivul vegetal al tapetului Sylvan îmbie la relaxare şi calm, iar în același timp aduce un plus de personalitate într-o încăpere. În plus, se potriveşte foarte bine cu lemnul deschis la culoare. Asta nu înseamnă că nu poți adăuga, totuși, un element într-o nuanţă contrastantă.

  6. Dekora Natur

  tapet dekora
  Tapet Dekora Natur, Dedeman, 27 lei/rolă 1000×53

  Cărămida se află în permanență în tendinţele pentru interioarele moderne, aşa că un tapet care să înlocuiască toată munca de montare este bine-venit. În plus, are un preţ imbatabil şi o cromatică neutră, ce se potriveşte în orice încăpere.

  7. Vlies

  tapet cu model de lambriu
  Tapet Vlies, Dedeman, 70 lei/rolă 1000×53

  Lambriurile de lemn nefinisate pot arăta bine într-un decor rustic sau boho şi pot fi înlocuite cu brio cu un tapet cu imprimeu realist, ca Vlies. Culorile calde creează o atmosferă plăcută, aşa că poţi pune tapetul chiar pe holul de la intrare.

  8. Fioretto

  tapet bej flori
  Tapet Fioretto, Dedeman, 79 lei/rolă 1000×53

  Tapetul clasic floral nu pare să se demodeze. Îţi recomandăm Fioretto dacă ai o locuinţă amenajată în stilul  shabby chic. Imprimeul delicat permite tapetarea unei suprafeţe mari.

  9. Titanium

  tapet accesibil titanium
  Tapet Titanium, Depozitul de Tapet, 102 lei/rolă 1000×53

  Modelul geometric într-o nuanţă plăcută de vernil se poate asorta atât cu un cadru minimalist, cât şi cu o mobilă clasică, dominată de un mobilier de mari dimensiuni. Aplică tapetul Titanium în living sau dormitor.

  10. Titanium 2

  modele tapet accesibil
  Tapet Titanium 2, Depozitul de Tapet, 95 lei/rolă 1000×53

  Nu te speria de o nuanţă intensă: galbenul Titanium 2 înveseleşte orice încăpere, iar imprimeul uni te va ajuta să asortezi cu uşurinţă mobilierul. Se potriveşte în special în living şi merge cu mobilă modernă.

  11. Modern

  tapet accesibil gri
  Tapet Modern, Depozitul de Tapet, 102 lei/rolă 1000×53

  Modelele geometrice Modern se potrivesc foarte bine cu stilul contemporan, dominat de mobilă albă şi linii drepte. Oferă o pată de culoare subtilă, uşor de integrat în orice colţ al casei.

  12. Vintage

  tapet galben
  Tapet Vintage, Tapet Expert, 135 lei/rolă 1005×53

  Acest model Vintage aduce un aer clasic încăperii, însă poate fi combinat cu mobilă modernă, uni, astfel încât imprimeul lui ce iese rapid în evidenţă să nu rivalizeze cu un alt model ornamental.

  13. Florentine

  tapet roz
  Tapet Fiorentine, Tapet Expert, 129 lei/rolă 1005×53

  Şi adulţii se dau în vânt după roz, aşa că nu-ţi refuza răsfăţul: un colţ doar al tău tapetat cu modelul Florentine, într-o nuanţă intensă de roz e o plăcere vinovată pe care ar trebui să ţi-o oferi, fie că vrei să amenajezi casa în stil clasic sau modern.

  14. Secrets

  tapet albastru cu gri
  Tapet Secrets, Tapet Expert, 135 lei/rolă 1005×53

  Mobilierul din stejar, ornamentele vintage şi nuanţele de gri, bej şi fildeş merg perfect cu tapetul Secrets, cu aer preţios, ce adaugă rafinament camerei. Pe un singur perete sau extins în toată camera, el va atrage toate privirile.

  Dacă vrei și mai multe idei, uită-te și cum fototapetul dă un aer aparte acestui apartament industrial-chic din Târgu Mureș.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  14 modele de tapet la preț accesibil, de luat când ai un buget mic