Shutterstock
DESIGN INTERIOR

6 modele de șifoniere cu uși glisante, pentru orice buget

  De ce șifoniere cu uși glisante? Pentru că sunt practice și pot fi integrate atât în spații mari, cât și în cele restrânse; modelele sunt variate, iar asta le face potrivite oricărui stil de amanajare.

  Ca să-ți fie mai ușor să păstrezi ordinea, să nu te lovești de uși și să ai și piese de mobilier cu design aparte, ți-am pregătit o listă cu șase exemple de șifoniere cu uși glisante, pentru orice buget.

  Șifoniere cu uși glisante pentru ordine și disciplină

  1. Kvikne

  sifoniere cu usi glisante kvikne ikea
  Dulap cu 2 uşi glisante, Ikea, 499 lei

  Primul pe lista noastră este un dulap cu două uși, ideal în special pentru dormitorarele de dimensiuni mici sau camera unui adolescent. Designul este unul modern, iar polița de care dispune este reglabilă, astfel că șifonierul poate fi personalizat, în funcție de preferințe și nevoi.

  2. Berlin

  sifonier cu usi glisante mobexpert
  Dulap cu două uși Berlin, Mobexpert, 2.257 lei

  Al doilea din lista noastră cu șifoniere cu uși glisante este unul de dimensiuni mai mari. Astfel, modelul de mai sus este potrivit pentru un dormitor matrimonial, amenajat în stil modern. Cu toate acestea, datorită paletei de culori, își poate găsi cu ușurință locul și într-un dormitor amenajat în stil clasic.

  3. Albano

  sifoniere cu usi glisante albano
  Dulap Albano, Mobexpert, 1.497 lei

  Următorul dintre exemplele de șifoniere cu uși glisante este disponibil tot în magazinul Mobexpert. Spre deosebire de cel de mai sus, acesta s-ar potrivi de minune într-un dormitor amenajat în stil scandinav sau contemporan. În plus, datorită oglinzilor montate pe uși, poate fi amplasat într-un dormitor de dimensiuni mici, pentru că oglinzile vor mări vizual încăperea.

  4. Pax

  sifoniere cu usi glisante pax ikea
  Dulap PAX, Ikea, 2.464 lei

  Pentru un dormitor modern, poți opta și pentru un dulap cu aspect lucios, într-o culoare puternică. De exemplu, modelul de mai sus este potrivit atât pentru un dormitor pentru tineri, cât și pentru unul matrimonial. Picioarele dulapului sunt reglabile, ușile glisante te vor ajuta să economisești spatiu, iar compartimentarea lui îți permite să depozitezi atât haine pe umeraș, cât și diverse accesorii pe polițe.

  5. Ksanti

  sifoniere cu usi glisante dedeman
  Șifonier Ksanti, Dedeman, 2.499 lei

  În final, îți prezentăm un șifonier cu trei uși glisante, ideal pentru un dormitor matrimonial, de dimensiuni medii sau mari. Este ideal pentru o încăpere amenajată în stil contemporan, modern sau scandinav. Dispune atât de rafturi, cât și de bară pentru haine, iar oglinda montată pe ușă va da impresia unui spațiu mai mare.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  6 modele de șifoniere cu uși glisante, pentru orice buget