SHOPPING

Ia-ți adio de la praf și murdărie: descoperă 10 modele de aspiratoare moderne

  Chit că îți place sau nu să-l folosești, aspiratorul este un obiect esențial într-o casă. Prin magia lui scapi repede și ușor de firmiturile de pe jos sau de firele de păr ale animalelelor de companie. Iată 10 modele de aspiratoare moderne cu ajutorul cărora vei spune adio prafului din casă.

  Înainte să-ți cumperi un aspirator, documentează-te, ia în considerare nu doar prețul, ci și câteva criterii, printre care modelul dorit și dimensiunile, puterea de aspirare și accesoriile de care ai avea nevoie pentru suprafețele și obiectele pe care urmează să le cureți.

  1.Aspirator cu spălare Bosch

  aspiratoare moderne Bosch
  Aspirator 3 în 1 Bosch, Altex, 1.149 LEI

  Aspiratorul 3 în 1 Bosch spală covoarele și absoarbe lichidele de pe toate tipurile de pardoseli. Rezervorul cu apă de 5L te va ajuta în curățeniile generale ale casei, deoarece vei putea igieniza suprafețe mari fără întreruperi.

  2. Aspirator vertical 2 în 1 Rowenta

  aspiratoare moderne 2 in 1
  Aspirator 2 în 1 Dual Force Rowenta, Emag, 799,99 LEI

  Pentru că are încorporate lumini LED, cu acest model de aspirator poți vedea și murdăria care se ascunde sub mobilier. Are un mâner ergonomic pliabil, se depozitează ușor și are o baterie care durează aproximativ 45 de minute.

  3. Robot de aspirare Roborock

  aspiratoare moderne robot
  Robot de aspirare Roborock, Emag, 2.999,99 LEI

  Un robot care face curat singur este una dintre cele mai utile invenții în materie de aspiratoare moderne. Robotul de aspirare Roborck îți va face viața mult mai ușoară. Îl poți controla de la distanță printr-o aplicație de telefon, îl setezi și programezi așa cum îți dorești, astfel încât atunci când te întorci să fie deja curat.

  4. Aspirator cu spălare Studio Casa HydraRain

  Aspirator
  Aspirator Casa Hydrarain, Emag, preț: 998,99 LEI

  Din seria de aspiratoare moderne, nu puteam să nu menționăm și super aspiratorul HydraRain, care are o funcție de absorbție a lichidelor, dar și una de spălare și șamponare. Acest model este potrivit pentru curățarea și spălarea covoarelor, precum și pentru curățarea gresiei, a podelelor și chiar a tapițeriilor.

  5. Aspirator cu abur Rowenta

  Aspirator cu abur Rowenta
  Aspirator cu abur, Rowenta,1.762,99 LEI

  Te-ai gândit vreodată că un aspirator poate aspira și curăța cu abur în același timp? Modelul cu abur de la Rowenta este potrivit atât pentru pardoseli, cât și pentru geamuri, textile, rosturi sau chiar pentru zonele dificile de curățat.

  6. Aspirator vertical PowerPro aqua 3 în 1 Philips

  Aspirator 3 in 1 Philips
  Aspirator 3 în 1 Philips, Altex, 1,599,99 LEI

  Aspiratorul vertical PowerPro Aqua Philips are un sistem inovator de curățare umedă, fără fir. Astfel vei putea igieniza fiecare colt al casei, indiferent de tipul podelei, mai ușor și fără stres. Am spus că se poate folosi și ca aspirator simplu, de mână?

  7. Aspirator fără sac Philips

  Aspirator fără sac Philips, Altex, 2.099,99 lei

  Acest model de aspirator poate fi folosit atât pe pardoseli dure, cât și pe covoare cu fir gros. Dacă faci o pauză sau vrei să răspunzi la telefon, aspiratorul reduce automat zgomotul și consumul de energie.

  8. Aspirator cu spălare Kaercher

  aspiratoare moderne cu spălare
  Aspirator cu spălare Kaercher, 1.652, 20 lei

  Combinat cu detergenții de la Kaercher, acest model de aspirator va oferi o curățare în detaliu a fiecărui colt din casă. Periile și duzele speciale sunt incluse în preț și te vor ajuta să cureți în profunzime chiar pernele sau fotoliile.

  9. Aspirator vertical Clean Butler

  Aspirator vertical Clean Butler, Electronic Star, 859 lei

  Aspiratorul modern Clean Butler 4G Silent răspunde tuturor nevoilor pe care o persoană alergică le are. Designul modern și culoarea îndrăzneață vor face din aspiratul lung și plictisitor al casei, unul dinamic, rapid și chiar chic.

  10. Aspirator Dyson

  Aspirator Dyson, Emag, 3.116,68

  Aspiratorul Dyson este un fel de Lexus al mașinilor – recunoscut, durabil și performant. Dacă alegi ca acest model să facă parte din ritualul tău de curățenie, te vei bucura de puterea de aspirare, de periile special proiectate pentru covoare și mochete, dar și pentru gresie și parchet. Aparatul nu are fir de alimentare, ceea ce îți va oferi flexibilitate, dar și eficacitate pentru aspirarea la înălțime, a tavanelor, de exemplu.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Ia-ți adio de la praf și murdărie: descoperă 10 modele de aspiratoare modern...