DESIGN INTERIOR

5 modele de lenjerii de pat din bumbac satinat, să te simți ca la hotel

  Când folosești lenjerii de pat din bumbac satinat ai cel puțin două beneficii: au un finisaj lucios, care simți că îți mângâie pielea, și sunt și mai elegante decât cele din bumbac obișnuit.

  Ca să-ți fie mai ușor să decizi care e potrivită pentru tine, am ales câteva modele de lenjerii de pat din bumbac satinat, disponibile la prețuri și dimensiuni diferite. Ele te vor inspira să schimbi atmosfera din dormitor, fie că preferi modelele geometrice, florale, uni sau brodate. Le poţi cumpăra rapid, online, cât ai zice „Somn uşor!”.

  1. Model geometric

  model geometric
  Model geometric, Jysk, 329 lei

  Verdele mentă e o nuanță plăcută vizual, care nu obosește ochiul și chiar te îmbie la odihnă. Această lenjerie din bumbac satinat cu model geometric va schimba imediat aspectul dormitorului.

  2. Model floral

  Model floral, MaxMania, 83 lei

  Tot din categoria nuanțelor care te îmbie la somn este și turcoazul acestei lenjerii cu motive florale. Modelul vine în set complet, cu cearșaf de pat, cearșaf de pilotă și două fețe de pernă.

  3. Model pastelat

  Model pastelat, H&M, 139 lei

  Fața de pernă şi husa de pilotă din setul din imagine se cumpără separat, dar împreună arată atât de bine, c-ar fi păcat să nu le combini. Ilustrațiile florale conturate cu alb-gălbui contrastează foarte subtil cu fundalul alb, astfel că modelul e foarte ușor de integrat în orice dormitor, chiar și unul amenajat în culori intense.

  4. Model uni

  Model uni, Zara Home, 80 lei

  Un cearșaf alb clasic precum cel de la Zara Home poate fi combinat cu fețe de pernă și pilote de orice culoare, fiind ușor de integrat în orice dormitor. De exemplu, albul merge de minune cu o nuanță caldă de galben, ca în imagine.

  5. Lenjerie brodată

  Model brodat, Vivre, 469 lei

  Broderia crem şi bumbacul satinat alb se îmbină armonios în această lenjerie cu aspect princiar. Arată bine într-un dormitor mare, cu multă lumină naturală, care să-i pună în valoare textura fină și culoarea subtilă. 

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  5 modele de lenjerii de pat din bumbac satinat, să te simți ca la hotel