DESIGN INTERIOR

5 modele de lenjerii de pat din bumbac satinat, să te simți ca la hotel

Când folosești lenjerii de pat din bumbac satinat ai cel puțin două beneficii: au un finisaj lucios, care simți că îți mângâie pielea, și sunt și mai elegante decât cele din bumbac obișnuit.

Ca să-ți fie mai ușor să decizi care e potrivită pentru tine, am ales câteva modele de lenjerii de pat din bumbac satinat, disponibile la prețuri și dimensiuni diferite. Ele te vor inspira să schimbi atmosfera din dormitor, fie că preferi modelele geometrice, florale, uni sau brodate. Le poţi cumpăra rapid, online, cât ai zice „Somn uşor!”.

1. Model geometric

model geometric
Model geometric, Jysk, 329 lei

Verdele mentă e o nuanță plăcută vizual, care nu obosește ochiul și chiar te îmbie la odihnă. Această lenjerie din bumbac satinat cu model geometric va schimba imediat aspectul dormitorului.

2. Model floral

Model floral, MaxMania, 83 lei

Tot din categoria nuanțelor care te îmbie la somn este și turcoazul acestei lenjerii cu motive florale. Modelul vine în set complet, cu cearșaf de pat, cearșaf de pilotă și două fețe de pernă.

3. Model pastelat

Model pastelat, H&M, 139 lei

Fața de pernă şi husa de pilotă din setul din imagine se cumpără separat, dar împreună arată atât de bine, c-ar fi păcat să nu le combini. Ilustrațiile florale conturate cu alb-gălbui contrastează foarte subtil cu fundalul alb, astfel că modelul e foarte ușor de integrat în orice dormitor, chiar și unul amenajat în culori intense.

4. Model uni

Model uni, Zara Home, 80 lei

Un cearșaf alb clasic precum cel de la Zara Home poate fi combinat cu fețe de pernă și pilote de orice culoare, fiind ușor de integrat în orice dormitor. De exemplu, albul merge de minune cu o nuanță caldă de galben, ca în imagine.

5. Lenjerie brodată

Model brodat, Vivre, 469 lei

Broderia crem şi bumbacul satinat alb se îmbină armonios în această lenjerie cu aspect princiar. Arată bine într-un dormitor mare, cu multă lumină naturală, care să-i pună în valoare textura fină și culoarea subtilă. 

Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

5 motive pentru care să-ți iei un aspirator robot și cum îți va schimba via...