LIFE

Întâlniri de Toamnă la Dumbrava Vlăsiei, un eveniment pentru pasionații de plante, flori și amenajarea grădinii

  Dumbrava Vlăsiei, parcul rezidențial din nordul Bucureștiului premiat pentru viziunea arhitecturală și a locurii, organizează în perioada 16 – 18 septembrie evenimentul Întâlniri de Toamnă, centrat pe pasiunea publicului și a profesioniștilor pentru amenajarea grădinilor. Peste 3000 de plante, 3000 de bulbi și 300 de varietăți vor fi prezentate într-o expoziție găzduită de parcul central din Dumbrava Vlăsiei, alături de soluții, workshopuri și echipamente pentru întreținerea grădinii.

  Văzută ca parte integrantă a spațiului intim și nu doar o extensie a locuirii, grădina este, în filosofia Dumbrava Vlăsiei, o reinserție firească în natură, casă pentru umanitate pentru cea mai lungă perioadă a evoluției noastre. Evenimentul își propune să valorifice această relație și să îi adauge componente evolutive mai noi –  estetica, știința și tehnologia.

  Ca parte a unei vizuni mai largi pentru o comunitate a pasionaților, evenimentul își propune, de asemenea, să îi reunească pe toți cei care se regăsesc în bucuria de a trăi, consuma și crea frumosul. Astfel că evenimentul este însoțit de o serie de momente dedicate altor forme de estetică ce aduc împreună pasionații – concert de muzică acustică, proiecție de filme clasice, fine art.

  Întâlniri de Toamnă_Dumbrava Vlăsiei
  Evenimentul Întâlniri de Toamnă are loc la Dumbrava Vlăsiei între 16 și 18 septembrie

  Highlights Întâlniri de Toamnă în Dumbrava Vlăsiei – 16-18 septembrie:

  • Expoziție, workshops și amenajări de grădini cu plante, flori și echipamente
  • Sănătate din plante – o afacere de familie care s-a ambiționat să trăiască sănătos, dar să îi ajute și pe alții
  • Concert acustic URMA Just Strings, trupa care a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Român și Sala Palatului, si a fost invitată să susțină un concert MTV Unplugged, alături de orchestra simfonică dirijată de Simona Strungaru
  • Saturday Night Movies – proiecții surpriză cu filme clasice pentru marele ecran
  • Retro car show Tureanu – mașini clasice care au primit o nouă viață prin grija unor restauratori pasionați
  • Marie Nouvelle – expozitie cu vânzare de fine art pictură, printuri și design vestimentar al unei artiste care și-a găsit curajul să abandoneze totul și să se reinventeze pentru pasiunea sa
  • We Bare Bears – meet&greet cu personajele animate Cartoon Network, precum și joacă, jocuri și concursuri pentru copii

  Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.dumbravavlasiei.ro

  Prezentările, consultanța, materialul vegetal și cel de întreținere, ferilizatorii, ghivecele și jardinierele, precum și echipamentele și soluțiile de amenajare exterioară sunt susținute de către Anthesis, City Garden, Decomarm – Magazin Piatră, Holland Farming Agro, Luca-perene, Sănătate din plante, Malvert, Karcher.

  Evenimentul este susținut media prin contribuția Radio România Cultural, B365, The Institute, Lovedeco și Fashion Premium Magazine.

  La Fântâna, KAFUNE, Frizzante Van Preludium și Verv Kitchen asigură hidratarea și plăcerea papilelor gustative.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Întâlniri de Toamnă la Dumbrava Vlăsiei, un eveniment pentru pasionații de ...