LIFE

IKEA lansează o colecție numai bună pentru petreceri la tine acasă

  Ca oportunitatea unei petreceri spontane la tine acasă să nu te prindă pe nepregătite, IKEA lansează FREKVENS. Colecția vine în ediție limitată și conține tot ce ai nevoie ca să creezi o atmosferă fun pentru tine și gașca ta.

  Noua gamă de produse este dedicată prezenței sunetului în fiecare cameră din locuința ta. „Această colecție este o noutate pentru brandul IKEA, întrucât gravitează în jurul sunetului și include tehnologia tip Bluetooth. Specificul modular al produselor permite oamenilor să își creeze propria configurație pentru o petrecere pe cinste”, spune Michael Nikolic, Lider de Design Creativ la IKEA Suedia.

  aparat audio ikea
  Muzica a inspirat IKEA să lanseze FREKVENS

  Produsul-vedetă al colecției FREKVENS este un sistem muzical portabil, însoțit de LED-uri și spoturi care îți vor fi la îndemână oricând vrei să-ți transformi sufrageria într-un ring de dans. Și, fie vorba între noi, să-ți uimești prietenii cu toate lucrurile interesante pe care le ai în casă.

  huse de perna impermeabile
  Husele de pernă impermeabile sunt o măsură de siguranță cool pentru prietenii neîndemânatici

  Produsele din colecția FREKVENS te salvează în situațiile neprevăzute

  Însă muzica nu a fost singura preocupare a designerilor, inginerilor și programatorilor de la Teenage Engineering, cu ajutorul cărora au fost create obiectele FREKVENS. „Bonusul acestei colecții ludice constă în toate celelalte obiecte de care ai nevoie pentru a da startul distracției”, explică Michael Nikolic. De exemplu, gama cuprinde tot felul de produse salvatoare în situațiile neprevăzute, cum ar fi huse de pernă impermeabile sau tacâmuri modulare, stivuibile.

  IKEA FREKVENS cani
  Cănile din colecția FREKVENS

  Colecția FREKVENS va fi disponibilă în magazinele fizice IKEA și online pentru o perioadă limitată, de la începutul lunii februarie. Prețurile produselor variază între 14,9 lei pentru husa de pernă, 34,9 lei pentru căni ori sacoșe textile și 599 lei pentru boxa cu subwoofer.

  Colecția a câștigat deja premiul Red Dot pentru design de produs, așa că ai garanția că expui în casă piese ce au primit aprobarea specialiștilor din punct de vedere estetic.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  IKEA lansează o colecție numai bună pentru petreceri la tine acasă