DESIGN INTERIOR

IKEA a lansat o boxă inteligentă care arată ca un tablou

IKEA și Sonos, lider mondial în experiență sonoră, au lansat împreună o boxă inteligentă care arată ca o piesă de artă. Este vorba despre o ramă foto cu boxă wireless, ce face parte din gama SYMFONISK.

Pentru că muzica este un ingredient de bază pentru crearea atmosferei potrivite acasă, IKEA a combinat cunoștințele de mobilier pentru casă cu expertiza Sonos în crearea de experiențe sonore și difuzoare de înaltă calitate, ca să creeze o boxă smart, ce poate fi controlată printr-o aplicație mobilă.

boxa inteligenta ikea sonos
Boxa poate fi controlată prin aplicația Sonos

Boxa e disponibilă în versiunile de culoare alb sau negru, cu fețe interschimbabile pentru a oferi o varietate de look-uri.

„Rama foto cu boxă este ideală pentru economisirea spațiului și poate fi așezată pe perete, asemenea unei adevărate piese de artă, poate fi asortată cu alte lucrări, poate fi pusă pe un raft sau pe podea, ori sprijinită de perete. Fețele interschimbabile facilitează alegerea unui stil care se potrivește individual fiecărei locuințe”, spune Stjepan Begic, Product Developer în cadrul IKEA Suedia.

boxa inteligenta ikea
Boxa smart poate fi integrată în orice colț din casă, fără să ocupe spațiu

Rama foto cu boxă SYMFONISK se conectează prin WiFi și poate fi utilizată ca singura sursă de sunet dintr-o cameră sau poate fi conectată cu alte produse din gama SYMFONISK sau alte produse Sonos, iar asta înseamnă că te poți conecta la mai mult de 100 de servicii de streaming, precum și la întreaga gamă de produse Sonos.

„Designul acustic Sonos face ca difuzorul ramei să sune uimitor, mai ales având în vedere forma atât de compactă, iar conectivitatea prin aplicația Sonos facilitează configurația și utilizarea boxei”, adaugă reprezentantul IKEA.

boxa inteligenta ikea ramă foto
Boxa e disponibilă în alb sau negru, cu fețe interschimbabile

Pe lângă rama foto cu difuzor wireless, gama SYMFONISK mai include o lampă de masă cu boxă wireless, plus o etajeră cu difuzor WiFi. Toate pot fi controlate din aplicația Sonos.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Am gătit cele mai cunoscute paste de pe Tik Tok într-o bucătărie smart și n...