DESIGN EXTERIOR

Idei practice pentru grădina ta în sezonul rece

  Ca să ai parte de o grădină bogată și înfloritoare, trebuie să îi acorzi atenția necesară în toate anotimpurile. Nu lăsa toamna și iarna să îți strice munca din vară. Iată câteva idei practice pentru grădină în sezonul rece, care te vor ajuta să te bucuri de o curte bine pusă la punct, indiferent de temperatura de afară.

  Fie iarnă, fie vară, plantele sunt nelipsite din grădină

  Chiar și atunci când viscolul, zăpada și gerul sunt în toi, plantele tot ne încântă privirea. Bineînțeles, acelea care fac față condițiilor meteo de acest fel. Având posibilitatea de a păstra grădina veselă în acest fel, de ce să nu o facem?

  idei practice pentru grădină salcine
  Salcia este ideală pentru sezonul rece. Foto: Pinterest

  Una dintre plantele ideale pentru sezonul rece este salcia. Nu numai că este foarte rezistentă la temperaturi scăzute și îngheț, ci îmbracă frumos grădina și reduce senzația unui loc pustiu, trist și abandonat.

  Truc: pentru a crea o ambianță veselă sau cozy, poți îmbrăca ramurile salciei cu ghirlande luminoase, de dimensiuni mai mici sau mai mari. Noaptea în grădină, chiar și la temperaturi scăzute, va deveni încântătoare.

  Sezonul rece, mai cald în grădina ta

  Dacă în trecut era aproape imposibil să te bucuri de grădina ta iarna, din cauza disconfortului termic, soluțiile de încălzire care au apărut pe piață în ultimii ani au făcut imposibilul posibil.

  idei practice pentru grădină în sezonul rece
  Cumpără un radiator ca să te poți bucura de confort termic în grădină și iarna. Foto: Pinterest

  Ne referim la sistemele de încălzire pentru exterior, din ce în ce mai folosite pe terasele restaurantelor. O astfel de soluție ingenioasă te poate ajuta să îți petreci serile de iarnă în inima colțului de natură de lângă casa ta.

  Fie că alegi să îți petreci timp cu familia sau prietenii, să citești sau să privești serialul preferat, vei avea parte de confort termic indiferent de anotimp. Dacă ești gata să faci acest pas, vestea bună este că poți găsi astfel de dispozitive la preț accesibil. Un exemplu este încălzitorul LANDMANN, disponibil în Dedeman.

  Idei practice pentru o grădină plină de lumină în timpul iernii

  Și ce dacă zilele sunt mai scurte in anotimpurile reci? Le poți prelungi, cu ajutorul unor lumini discrete și vesele. Câteva ghirlande, așezate pe crengile copacilor din grădina ta sau într-un sistem care să îi unească, arată fantastic.

  idei practice pentru grădină
  Împodobește crengile copacilor cu luminițe, pentru o atmosferă cozy. Foto: Shutterstock

  Aceste idei practice de amenajare a grădinii tale atunci când e frig afară sunt dovada vie a faptului că puțin poate însemna mult. Cu un buget rezonabil și câteva elemente simpatice, te vei bucura de acest spațiu exterior la fel de mult ca în timpul verii.

  Foto: Shutterstock

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Idei practice pentru grădina ta în sezonul rece