Advertoriale

HA.RO, tot ce ai nevoie pentru casa și grădina ta

  HA.RO România face o intrare triumfală pe piața locală cu deschiderea primului magazin în Brașov, aducând un concept inovator și o gamă extinsă de produse pentru interior și exterior. Cu o suprafață de 600 mp, noul magazin HA.RO a fost inaugurat în Coresi Shopping Resort din Brașov, în data de 1 Decembrie. Aici, clienții găsesc o selecție impresionantă de decorațiuni de Crăciun, accesorii pentru casă și grădină, mobilier și zone de activități pentru copii.

  Inaugurarea HA.RO reprezintă un moment semnificativ, ilustrând devotamentul lor de a oferi o experiență specială clienților din întreaga țară. Plasând conceptul lor în cadrul Coresi Shopping Resort, devin o destinație preferată pentru cei în căutarea produselor de înaltă calitate și design, indiferent de spațiul pe care doresc să-l amenajeze.

  HA.RO își propune să fie mai mult decât un magazin – vrea să fie, cu totul, o experiență inedită de shopping. Cu raioane specializate pentru fiecare secțiune, shopping-ul devine distractiv și interactiv, cu un accent pus pe umor și subiecte de actualitate. De la comunicarea HA.RO în mediul digital până la structura și amenajarea magazinului, fiecare detaliu este gândit pentru a oferi clienților sursele de inspirație necesare pentru a-și aduce visul de amenajare un pas mai aproape de realitate.

  HA.RO – Un Punct de Reper pentru Sărbătorile de Iarnă

  Magazinul HA.RO din Coresi Shopping Resort devine un punct de referință, accentuând atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă, dar nu numai. Cu ocazia deschiderii, au fost aplicate reduceri speciale pentru primii clienți, dorind să împărtășească bucuria sărbătorilor cu comunitatea locală.

  Pe site-ul www.ha.ro, se găsesc constant oferte speciale la mobilier pentru exterior și accesorii variate, hamace, grătare, mobilier de interior și accesorii de bucătărie, dar și o gamă diversă de decorațiuni interioare și exterioare.

  Magazinele fizice HA.RO includ produse din categoriile brandului Hectarul.ro, cum ar fi semințe, fertilizanți, unelte pentru grădinărit, echipamente pentru agricultura ecologică și multe altele. Astfel, oferă o gamă completă pentru dezvoltarea și îngrijirea grădinilor și a spațiilor verzi, beneficiind și de experiența de peste 15 ani a echipei AEM Holding.

  „După acest moment de succes, suntem încântați să anunțăm planurile noastre de a inaugura alte două magazine HA.RO în 2024, unul în Timișoara și altul în București, consolidând astfel prezența noastră și oferind posibilitatea și altor comunități să se bucure de gama noastră variată de produse de înaltă calitate.” a transmis Mihai Moraru, fondator HA.RO.

  Soluții de Finanțare și Consultanță Gratuită – HA.RO Alături de Clienții din Țară

  HA.RO nu se oprește aici! Cu succesul acestui moment, au anunțat planurile de a inaugura două noi magazine HA.RO în 2024, unul în Timișoara și altul în București, extinzându-și astfel prezența și oferind oportunitatea altor comunități să se bucure de gama lor variată de produse de înaltă calitate.

  HA.RO România dorește să fie alături de clienții săi în fiecare etapă a amenajării spațiului lor. Astfel, au introdus soluții de finanțare flexibile în parteneriat cu Oney PNB Paribas, permițând clienților să achiziționeze produsele dorite în 3 sau 4 rate, fără dobândă. Această opțiune oferă mai multă libertate în alegerea produselor din catalogul HA.RO.

  Pentru a sprijini clienții în procesul de amenajare a casei și a grădinii, HA.RO România oferă consultanță de specialitate gratuită. Echipa lor de experți este pregătită să ofere sfaturi practice și personalizate pentru îngrijirea grădinii și a spațiilor verzi, ajutând clienții să-și transforme viziunile și ideile în realitate. HA.RO România nu se limitează doar la a furniza produse de calitate, ci se angajează să ofere o experiență completă și soluții complete pentru amenajarea caselor și grădinilor.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  HA.RO, tot ce ai nevoie pentru casa și grădina ta