LIFE

Shopping: 10 globuri de Crăciun albastre pentru un brad în culoarea anului 2020

  Dacă vrei să faci un brad în culoarea Pantone a anului 2020, albastru clasic, și nu știi de unde să începi, ți-am pregătit o listă cu 10 globuri de Crăciun deosebite, care să te inspire în alegerile tale.

  Un brad în culoarea anului 2020 nu înseamnă neapărat că trebuie să fie în totalitate albastru. Poți adăuga o tușă de auriu, ca să-i dai o tentă vintage. Sau de alb, ca să te ducă cu gândul la zăpezile de altădată. Oricum ar fi, în lista de mai jos găsești globuri deosebite și variate, cu ajutorul cărora să-ți pui creativitatea în valoare și să faci un brad memorabil.

  1. Globul de poveste, Magia e acasă

  Globul de poveste, Magia e acasă, Livrez Dragoste, 45 lei

  Acest glob îmbrăcat în praf magic (sclipici albastru) vine la pachet cu o poveste de caligrafie. Dacă intri pe pagina Livrez Dragoste, un proiect care readuce în atenție frumusețea unui text scris de mână, vei descoperi și alte mesaje cu care globurile pot fi personalizate. Globul va ajunge la tine într-o cutie cadou cu panglică roșie și cu sigiliul Livrez Dragoste.

  2. Glob albastru cu puncte aurii

  Glob albastru cu puncte aurii, Cărturești, 26,1 lei

  Acest glob din sticlă, cu diametrul de opt centimetri, suflat și pictat manual, va aduce în casa ta un strop de unicitate. Albastru clasic e o culoare versatilă care se potrivește cu multe nuanțe, în cazul în care dorești un brad mai eclectic, dar destul de puternică încât să se descurce pe cont propriu. Poți crea un brad elegant și bogat și dacă alegi să-l ornezi doar în această nuanță. Iar dacă ornamentele vin la pachet și cu un touch de auriu, cum e cazul acestui glob, chiar nu mai e nevoie de prea multe combinații.

  3. Glob Royal Flowers

  globuri de Crăciun deosebite alb cu albastru
  Glob Royal Flowers, Wagner Arte Shop, 255 lei

  Acest glob din porțelan, decorat manual cu aur pur, deși nu este în întregime albastru, poate fi tușa fancy și oarecum regală din bradul tău de Crăciun. Toate produsele realizate în atelierul Wagner Arte Shop sunt creații unice, cu design, suflet și poveste.

  4. Set trei globuri de Crăciun deosebite din sticlă albastru-argintiu

  globuri de Crăciun desebite pentru brad
  Set trei globuri din sticlă albastru-argintiu, Vivre, 149,99 lei

  Dacă iei acest set de globuri de la Vivre, te poți juca cu nuanțele de albastru și gri sau gri argintiu și în restul casei. Așa obții nu doar un brad în culoarea anului, ci un întreg decor elegant și armonios.

  5. Glob din sticlă cu lichen albastru

  globuri de Crăciun deosebite albastre
  Glob din sticlă cu lichen albastru, realizat de Mignon.Calligraphy, Breslo, 44 lei

  Este evident că ne plac produsele handmade. Sunt deosebite și poartă întotdeauna amprenta artizanului. Printre altele, pe Breslo  găsești acest glob din sticlă cu licheni vopsiți albastru și folosiți pe post de umplutură. Este o idee originală și, în plus de asta, globul vine cu mesaj scris pe sticlă, de mână, cu toc și peniță de caligrafie. Mesajul de față, Căsuța bunicilor, poate fi personalizat după preferințe, în limita a cinci cuvinte.

  6. Set de două globuri de Crăciun deosebite în formă de fulg de zăpadă

  globuri de Crăciun deosebite ovale
  Set de două globuri în formă de fulg de zăpadă, Cărturești, 43,20 lei

  Joacă-te nu doar cu nuanțele de albastru, cât și cu formele. Globurile în formă de fulg de nea sau de lacrimă sunt chiar mai deosebite ca cele rotunde. Aceste globuri de sticlă, marca Kaemingk, un brand olandez de decorațiuni fondat în 1936, sunt stilizate cu cristale, sclipici și paiete, pentru un brad rafinat și strălucitor.

  7. Glob albastru cu buline colorate

  Glob albastru cu buline colorate, realizat de Tracolla Handmade, Dichisar, 35 lei

  Dacă îți dorești un brad mai jucăuș, nu ezita să pui în coș acest glob albastru îmbrăcat într-o sumedenie de buline colorate. Este lucrat manual din sticlă, de cei de la Tracolla Handmade, și îl găsești pe Dichisar.

  8. Glob din sticlă cu dungi în relief

  Glob de Crăciun din sticlă, Zara Home, 25,90 lei

  Cu acest glob de la Zara Home mergi la sigur. Respectă culoarea anului și este un accesoriu elegant, datorită tușelor de argintiu. Iar designul liniar nu îți va încărca din punct de vedere vizual bradul.

  9. Set de patru globuri de porțelan alb și albastru

  Set de patru globuri de porțelan alb și albastru, Norda Shop, 60 lei

  Porțelanul este un material prețios și trainic. Accentele de albastru care stilizează globurile sunt tot  ce ai nevoie dacă nu îți dorești un brad monocrom. Plus că se potrivesc foarte bine și dacă vrei să faci un brad în note scandinave.

  10. Set globuri în formă de inimă

  Set globuri în formă de inimă, realizat de Decovintage, Breslo, 45 lei

  Aceste globuri albastre cu aspect baroc sunt o piesă de rezistență în ceea ce privește decorațiunile de Crăciun. Sunt pictate manual și decorate cu tehnica decupajului de mâinile măiestre ale celor de la Decovintage, un atelier din Cluj. Le găsești pe Breslo și vor sosi la ușa ta ambalate în cutie de cadou. Așa că le poți oferi și în dar.

   

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 globuri de Crăciun albastre pentru un brad în culoarea anului 202...