DIY

Cum să ai sertare mai organizate cu un proiect DIY super simplu și rapid

  Sertarele tale sunt burdușite cu zeci de mărunțișuri cărora nu reușești le mai dai de cap? Nu te stresa, îți arătăm cât de simplu e să restabilești ordinea, cu un proiect DIY care nu-ți va răpi mai mult de o jumătate de oră.

  Uite care sunt lucrurile de care ai nevoie:

  • ruletă;
  • creion sau marker;
  • șipci rindeluite;
  • adeziv;
  • fierăstrău pentru tăiere lemn.

  organizare interior sertar

  Înainte să te apuci de meșterit, analizează atent care sunt lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Apoi fă o schiță ca să îți dai seama cum ar trebui să fie așezate obiectele pe care vrei să le ai la îndemână. Următorul pas e să configurezi interiorul sertarului în funcție de propriile tale nevoi.

  Separatoare din șipci rindeluite

  Pentru separatoare, noi am folosit șipci rindeluite din lemn cumpărate din Dedeman. Mai poți să folosești placaj, carton sau lemn de balsa. Ce ai la îndemână. Măsoară sertarul și desenează cu un creion poziționarea șipcilor. Taie apoi cu pânza de bomfaier bucățile din lemn la dimensiunile dorite. Următorul pas este să aplici pe fiecare șipcă puțin adeziv special pentru lemn și să fixezi bucățile.

  organizare sertar
  Configurează interiorul sertarului în funcție de obiectele pe care le ai!

  Organizarea sertarelor, varianta low-cost

  Eficientizarea spațiului în casele noastre a devenit un subiect de maxim interes în ultimii ani. Nu e de mirare că au apărut pe piață o mulțime de soluții care să te ajute să ții lucrurile sub control.

  Totuși, e puțin probabil să găsești în magazinele specializate ceva care să ți se potrivească la fix. E și mai complicat dacă ai mobilier pe comandă care nu respectă măsurătorile standard. Organizarea sertarelor în regim DIY îți dă posibilitatea să personalizezi totul la milimetru. În plus, pentru un proiect de genul acesta nu vei cheltui mai mult de 30, 40 de lei.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Cum să ai sertare mai organizate cu un proiect DIY super simplu și rapid