Advertoriale

Cum să alegi creionul de ochi?

  Creionul de ochi – unul dintre cele mai preferate și des folosite produse de machiaj de către femei. Un adevărat aliat, care, în doar câțiva pași și într-un scurt timp, face minuni.

  În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi simple despre cum să alegeți, să utilizați și să vă bucurați de rezultatele creionului de ochi.

  Principalele tipuri

  Kajal. Moale, ușor de aplicat, se estompează bine, nu provoacă iritații. Cu el, puteți ajusta vizual forma ochilor și puteți oferi aspectului profunzime și prospețime.

  De conturare. Are o textură dură și un pigment bogat. Vă permite să accentuați ochii în mod clar, creând un look excepțional. Este perfect pentru a fi combinat cu fardurile de ochi.

  Eyeliner. Cosmeticul vă ajută să vă faceți privirea mai expresivă. Astfel de produs este disponibil în diferite consistențe: lichid și gel. Cosmeticul decorativ este folosit pentru machiajul profesional. De asemenea, produsul este disponibil sub diferite forme: în flacon cu pensulă și sub formă de dermatograf cu vârf de pâslă. Acesta din urmă face ca desenarea săgeților să fie convenabilă și ușoară chiar și pentru cei care nu au o experiență.

  Reguli de selecție

  Înainte de a alege, trebuie să țineți cont de următoarele reguli:

  Creionul negru standard se potrivește absolut tuturor. În funcție de tehnica de aplicare, produsul în nuanță neagră poate lărgi considerabil privirea, dar poate, de asemenea, să micșoreze vizual ochii.

  Persoanele cu părul blond ar trebui să acorde în primul rând atenție creionului maro și nu creionului negru. Acesta se va armoniza perfect cu culoarea părului și a ochilor. Soluția ideală sunt culorile pastelate.

  Fetele cu părul închis ar trebui să opteze pentru nuanțe de albastru și gri, care sunt mai profunde și mai saturate.

  Pentru roșcate – cosmeticele în nuanțe calde de maro sunt ideale.

  Un adevărat aliat pentru absolut orice tip de machiaj este un creion alb, deoarece este universal, iar funcția sa principală este de a mări ochii, făcând aspectul mai expresiv.

  Creioanele rezistente la apă sunt deosebit de solicitate, deoarece prelungesc semnificativ durata de viață a machiajului.

  Ce tip de creion este mai bun?

  De fapt, aici ar trebui să se țină cont de preferințele dvs. Totul depinde de gustul și de îndemânarea dvs, deoarece machiajul ar trebui să fie realizat cu produsele cu care vă simțiți confortabil.

  De asemenea, țineți cont și de tipul de piele. Dacă pielea dvs. este uscată, de exemplu, este mai bine să folosiți un creion cu o mină moale, astfel încât să puteți trasa linia fără niciun efort sau disconfort. Dacă, pe de altă parte, pielea dvs. tinde să fie grasă, este de dorit să alegeți unul dur.

  La ce trebuie să acordați atenție atunci când alegeți un creion de ochi?

  Materialul carcasei. Atunci când alegeți un creion, acordați atenție carcasei, care trebuie să fie intactă și fără defecte. Cel mai bine este să alegeți creioane cu un corp din lemn solid sau unul din plastic rezistent, care nu se va deteriora la presiune.

  Capac. Această parte trebuie să fie, de asemenea, suficient de rezistentă și trebuie să se fixeze foarte bine la carcasă.

  Mină. Această parte este cea mai importantă și merită să i se acorde o atenție deosebită. Mai întâi de toate, uitați-vă dacă nu are o nuanță albă, gri sau ușor gălbuie pe ea. De asemenea, merită să verificați dacă nu există cute, crăpături și alte defecte neplăcute care vă vor împiedica să obțineți un rezultat cu adevărat bun.

  Rigiditate. Dacă cumpărați un creion pentru a desena săgeți subțiri, atunci ar trebui să alegeți un creion mai dur. Desigur, un astfel de produs desenează foarte bine, veți fi mulțumită de rezultat, dar, în același timp, merită să ne amintim că aplicarea va fi oarecum dificilă din cauza texturii duri a creionului și, în unele cazuri, poate chiar zgâria pielea. Dacă ești amatoare de note orientale în machiaj și tonuri bogate, atunci creionul kajal este potrivit pentru tine. Aceste cosmetice sunt foarte ușor de aplicat pe piele și au tonuri bogate. Dacă doriți să obțineți un rezultat mediu, atunci trebuie să alegeți un creion de rigiditate medie.

  Cum se utilizează?

  Există o tehnică de aplicare a creionului. Prin repetarea procedurii de mai multe ori, un începător poate deveni cu ușurință un profesionist.

  Înainte de a începe machiajul ochilor, pielea feței trebuie să fie bine curățată pentru o aplicare impecabilă a produselor decorative. Ulterior, se pune o bază peste pleoape, aceasta va împiedica creionul să se răspândească.

  Pentru a trasa o linie clară, este mai bine să fixați mâna prin sprijinirea cotului pe o suprafață dură. Începeți să desenați de la colțul exterior la colțul interior cu mișcări ușoare.

  Apoi, folosind o pensulă teșită, estompați, astfel încât produsul să arate cât mai natural posibil.

  Pentru pleoapa inferioară cel mai bine este să folosiți nuanțe naturale: bej, gri și maro.

  Atunci când alegeți nuanțe colorate ar trebui să vă bazați pe culoarea ochilor și pe tipul dvs. de ten.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Cum să alegi creionul de ochi?