DESIGN INTERIOR

Shopping: 10 covoare pufoase la reducere pentru case primitoare

  Pentru că e vară, sigur îți vine să mergi fără papuci prin casă. Dar o podea goală, fără covoare, nu este mereu cea mai prietenoasă opțiune pentru picioarele tale, iar sezonul cald imediat trece. Ți-am pregătit o listă de covoare pufoase de diverse forme și culori, care vor aduce un plus de confort și căldură casei tale.

  Am căutat 10 covoare pufoase pe care le poți comanda online. Sunt toate la reducere pentru că nu e neapărat necesar să investești sume mari de bani pentru a te bucura de un design confortabil la tine acasă.

  1. Covor pufos cu model geometric

  Covor Shaggy, Gri-Alburiu, 1,297 lei, Rugvista

  Acest covor de la Rugvista se încadreză bine atât într-un interior minimalist, cât și într-unul modern sau scandinav. Vine în nuanțe de gri și alb, însă în funcție de cum bate lumina acestea se pot schimba. Este lucrat din lână artificială și are o reducere de 10%, fiind disponibil la prețul de 1,297 lei.

  2. Covor pufos alb cu fir lung

  Covor pufos alb, 190 lei, Du’Monde

  Acest model este întruchiparea perfectă a covoarelor moi și extrem de plăcute la atingere. Este țesut din polipropilenă cu fir lung și asigură, pe lângă un design prietenos, o bună izolare termică. Îl găsești pe Du’Monde, la un preț de 190 lei, redus de la 220 lei.

  3. Covor pufos cu ciucuri

  Covor Kavina, alb, 409 lei, Zondo

  Dacă îți dorești să dai o tentă orientală casei tale, găsești pe Zondo acest covor alb cu ciucuri colorați în nuanțe specifice. Este lucrat din bumbac 100% și este disponibil în două dimensiuni. Varianta de 2 metri lungime este mai convenabilă pentru că beneficiază de o reducere de 26%.

  4. Covor Flair Rugs Swarowski

  Covor țesut manual Flair Rugs Swarowski, 2,999 lei, Bonami

  O casă cu un design clasic și elegant are nevoie de un covor pe măsură. Pe Bonami poți cumpără acest covor teșut manual de la brandul britanic Flair Rugs. Pe lângă faptul că este pufos, cristalele aplicate pe suprafața lui oferă acel strop de strălucire de care are nevoie orice încăpere. Are o reducere de 700 lei.

  5. Covor pufos rotund

  Covor rotund 80 cm, 169,99 lei, Vivre

  Un astfel de covor de dimensiuni reduse se potrivește bine atât în camera de zi, în fața canapelei, cât și în hol sau în baie. Îl găsești pe Vivre în trei variante de culori – gri, siena, teracotă – toate la prețul de 169,99 lei.

  6. Traversă pufoasă cu fir lung

  Traversă pufoasă, 190 lei, Du’Monde

  Pentru spații mai înguste sau pentru lateralele patului din dormitor, îți recomandăm această traversă pufoasă într-o nuanță neutră. Este realizată din microfibră moale și poate fi comandată online, pe Du’Monde, la prețul de 190 lei.

  7. Covor pufos din blană naturală

  Covor din blană naturală, 289 lei, The Home

  Probabil și tu te-ai gândit măcar o dată că nu-ți permiți un covor din blană naturală pentru că este prea scump. Pe The Home poți cumpăra la prețul de 289 lei acest covor din blană de oaie din Noua Zeelandă, pe care îl poți integra într-un decor cu accente nordice.

  8. Covor pufos cu imprimeu leopard

  Covor cu imprimeu leopard, 749,99 lei, Vivre

  Rămânem în același registru și îți recomandăm, dacă îți plac accentele exotice un covor pufos cu imprimeu de leopard. Îl poți comanda online pe Vivre, este realizat din acril și poliester și este disponibil la prețul de 749,99 lei.

  9. Covor pufos din lână, multicolor

  Covor pufos din lână, multicolor, 493,17 lei, Decorino

  Un strop de culoare și de veselie contribuie la starea ta de bine. Ia în considerare acest covor din lână nu neapărat pentru camera copiilor, cât și pentru restul casei. Îl poți achiziționa de pe Decorino și vine cu o reducere generoasă de 40%, fiind disponibil pentru aproximativ 500 lei.

  10. Covor pufos cu aspect de carpetă

  Covor Fylke, 1,106 lei, Rugvista

  Un asemenea model de covor poate fi într-adevăr mai pretențios sau mai dificil de așeazat într-o casă. Dar dacă îți place stilul rustic sau cel oriental, merită să-i dai o șansă. Este lucrat în Turcia, din fibră de poliester rezistent, de înaltă calitate. Se găsește pe Rugvista și vine la pachet cu o reducere de 30%.

  Care dintre aceste modele de covoare pufoase e pe gustul tău?

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: 10 covoare pufoase la reducere pentru case primitoare