DESIGN INTERIOR

7 covoare orientale potrivite pentru orice casă

  Mătase, lână sau bumbac. Motive tradiționale, semnificații, palete cromatice nebune și tehnici de cusut rar întâlnite. Un covor oriental include toate elementele mai sus menționate, așa că dacă îți dorești să dai un plus de autenticitate casei tale, alege unul care să se potrivească în decorul tău.

  Descoperă câteva modele de covoare orientale pe care le poți găsi în magazinele din România.

  1. Covor oriental Perisk Hamadan

  covor - oriental - IKEA
  Covor Persisk Hamadan; IKEA, 699 Lei, 60 x 90 cm

  Dacă nu ai văzut până acum colecția de covoare orientale din magazinele Ikea este timpul să arunci un ochi peste ea. Covorul Presisk Hamadan este lucrat manual, colorat și plin cu detalii și simboluri persane. Găsește-i un loc într-o încăpere nu foarte aglomerată și lasă-l pe el să fie obiectul decorativ de efect.

  2. Covor oriental Persisk Kelim Tekkeh

  covoare - orientale - IKEA
  Covor oriental Persisk Kelim Tekkeh, IKEA, 1.699 Lei, 150 x 200 cm

  Modelul Persisk Kelim este fratele covorului de mai sus, cu o serie de simboluri și desene persane diferite. Liniile, pătrățele, triunghiurile și culorile compun o dezordine organizată care va atrage atenția invitaților tăi în momentul în care vor păși în casă.

  3. Covor Persan Afshar – Sirjan

  covor - persan - Carpetu2
  Covor Persan Afshar – Sirjan, Carpetu2, 3.933 Lei, 215 x 150 cm

  Pline de simboluri tribale și semnificații, covoarele Afshar sunt țesute de membrii tribului african-turc cu același nume. Modelul de mai sus va aduce un plus de originalitate încăperii tale alături de câteva elemente decorative în culori neutre și piese de mobilier vintage.

  4. Covor Nail Emilia

  Covoare - orientale - rotunde
  Covor Nail Emilia, Rugvista, 1.141 Lei; Ø 200 cm

  Nuanțe de bej, albastru sau gri deschis și motive inspirate din covoarele tradiționale persane. Alături de o canapea deschisă la culoare, un lampadar luminos și câteva decoruri minimaliste, covorul Nain Emilia se poate integra perfect în living.

  5. Covor Persia Gabbeh

  covor - oriental - persia
  Covor Persia Gabbeh, Naintrading, 4.025 Lei, 147 x 107 cm

  Pentru cei care își doresc un covor simplu, neutru, dar de efect, modelul Persia Gabbeh este alegerea potrivită. Nuanța bej – maronie, lâna toarsă și micile detalii de pe acesta îl pot face să fie piesa decorativă centrală într-o încăpere minimalistă.

  6. Covor oriental Chilim Cizre

  covor - oriental - rugvista
  Covor oriental Chilim Cizre, Rugvista, 903 Lei, 80 x 350 cm

  Plin de carouri, simboluri și culori neutre, covorul Chilim Cizre, originar din India, se poate potrivi perfect în spațiile cu accente albe și pământii. Mai mult, la acest model pot fi folosite ambele fețe.

  7. Covor oriental din mătase

  covor - oriental - mătase
  Covor Sari Mătase, Naintrading, 2,996 Lei, 200 x 140 cm

  Dacă ai nevoie de o pată de culoare (sau mai multe) în casa ta, covorul Sari realizat din mătase este alegerea potrivită. Îl poți integra armonios alături de o canapea roz pal și un perete plin de tablouri și amintiri frumoase.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  7 covoare orientale potrivite pentru orice casă