LIFE

O călătorie virtuală prin 8 conturi de Instagram cu cele mai frumoase uși din lume

  În perioada asta în care ne vedem ușile doar din interior, pentru că #stamacasa, ne-am gândit să te invităm într-o călătorie pe internet. O călătorie printre cele mai frumoase uși din New York, Sibiu sau Italia, prin opt conturi de Instagram. 

  Uși cu modele ornamentate colorat, uși moderne cu inserții metalice, uși sculptate în lemn, le poți vedea pe toate pe Instagram, iar noi ți-am făcut o selecție cu cele mai faine conturi.

  Pregătește-ți pașaportul și hai într-o călătorie virtuală:

  Doortraits

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Portraits of doors (@doortraits) on

  Unul dintre cele mai spectaculoase conturi de Instagram cu uși din toată lumea este Doortraits. Un cont de curatorie al celor mai spectaculoase uși, cu modele inedite și decorațiuni care completează perfect imaginile.   

  Doors and windows of Insta

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Doors and Windows of Insta. (@doorsandwindowsofinsta) on

  Iată un cont realizat de cineva din Australia, cu o slăbiciune vizibilă pentru culoare. Ne-a fascinat atenția pentru detalii: pozează ușile din unghiul cel mai bun, caută unghiurile din care surprinde o atmosferă, nu doar o ușă. 

  Pretty Doors of Britain

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Delirious about Doors, UK 🇬🇧 (@prettydoorsofbritain) on

  Chiar dacă nu are un număr mare de followeri, Pretty Doors of Britain se încadrează cu ușurință pe lista conturilor inspiraționale. Și cu nuanțele sale pastel, pare rupt dintr-un film al lui Wes Anderson.

  Doors of Italy

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Doors of Italy (@doorsofitaly) on

  Cu un aer fresh ca un gelato savurat în mijlocul verii, Doors of Italy surprinde esența poporului italian: il dolce far niente. Jucăuș și plin de motorete Vespa, contul e o sursă de bună dispoziție, cu peste 1000 de postări.

  The Doors of New York

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by New York Designer (@thedoorsofnewyork) on

  De la clădiri art deco la case din cărămidă, pozele din New York prezintă uși care mai de care mai diverse. Delectează-te cu combinatța dintre vechi și nou, realizată doar de creatorul contului, fără conținut de la alți utilizatori. 

  Doors of Bucharest3

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by doorsofbucharest (@doorsofbucharest3) on

  Cea de-a doua parte din lista e populată cu fotografii din România, iar diferența de atmosferă e notabilă. Dar acest cont nu cenzurează perspectiva gri a capitalei, ci o prezintă, prin intermediul ușilor, fix așa cum e: o frumusețe decadentă.

  The Doors of Cluj

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Discover the doors of Cluj! (@doorsofcluj) on

  Contul dedicat Clujului vine cu mai multă culoare și modele din lemn. Unele imagini surprind patina timpului așternută asupra ușilor și clădirilor, în altele vezi mesaje graffti peste uși, dar atmosfera este veselă și te invită la vizită.

  Doors of Sibiu

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by doorsofsibiu & surroundings 🚪 (@doorsofsibiu) on

  Doors of Sibiu e unul dintre acele conturi de Instagram pe care le recomandăm cu căldură. Și da, include și celebra ușă pe care scrie “Ma gândesc la ea”.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  O călătorie virtuală prin 8 conturi de Instagram cu cele mai frumoase uși di...