DESIGN INTERIOR

Opt modele de comode TV suspendate, potrivite pentru orice tip de buget

  De ce să alegi o comodă TV suspendată pe perete? Te ajută să salvezi spațiu într-o locuință de dimensiuni mici, ba chiar creează iluzia unui spațiu mai mare. Am făcut o selecție de opt, alese pe sprânceană.

  Comoda suspendată este mai potrivită decorurilor simple, minimaliste și are și un aspect practic: lasă destul loc pe podea, astfel încât să poți să aspiri și să cureți parchetul cum trebuie.

  În funcție de necesități și de dimensiunea livingului, poți completa comoda TV cu piese complementare, polițe sau rafturi pe care să le montezi pe perete, de o parte și de alta a televizorului, și-n care să depozitezi și ascunzi obiectele mici din casă.

  Noi am căutat modele de comode TV pentru toate gusturile și tipurile de decor interior, dar, mai ales, pentru toate buzunarele. Inspiră-te din propunerile noastre și, înainte de a comanda online piesa preferată, ai grijă ca modelul ales să fie unul care-ți reprezintă stilul și care promite să se mențină actual cât mai mult timp.

  Made in RO

  Comodă Cioata, 3.361 lei
  Comodă TV Cioata, 3.361 lei

  Dacă vrei o piesă de mobilă cu suflet românesc, poți căuta în oferta producătorului autohton Cioata. Realizată din amestec de lemn masiv de stejar și furnir de stejar, comoda din imagine este genul de obiect clasic care nu se demodează niciodată, fără să pară nici desuetă. Nuanța nature a lemnului este în tendințe, iar modelul este și unul funcțional, cu o poliță și o ușă glisantă. Lungimea ei este impresionantă, de 208 centimetri.

  Alb nordic

  Comodă TV IKEA, 620 lei
  Comodă TV IKEA, 620 lei

  Când e vorba despre simplitate și eficiență, la IKEA găsești mai mereu ceea ce cauți. O comodă albă, simplă și fabricată din materiale ușoare: PAL, MDF (placă de fibre cu densitate medie) și hârtie laminată. Pentru uși ai posibilitatea să alegi între funcţia de închidere lentă sau de deschidere prin apăsare.

  Nici suspendată, nici pe sol

  Comodă TV Mobexpert, 1.309 lei
  Comodă TV Mobexpert, 1.309 lei

  Cadrul din metal se prinde în perete și e atât de discret încât comoda pare suspendată. Corpul e fabricat din panouri aglomerate din lemn, în nuanța de stejar, care e la mare căutare în ultima vreme. Are două dulapuri și patru separeuri.

  Cu raft complementar

  Comodă TV Insignis, 8.311 lei
  Comodă TV Insignis, 8.311 lei

  Două piese pentru un living în care dorești o pată de culoare. Comoda vine în set, cu un raft de perete, și are spații de depozitare îndeajuns de multe pentru a ascunde micile obiecte care încarcă spațiul. Pe lângă combinația faină de culori, setul mai combină și lemnul de frasin lăcuit cu furnirul natural, și el în tendințe.

  Cu linii bine definite

  Comodă TV Somproduct, 488 lei
  Comodă TV Somproduct, 488 lei

  Dacă livingul tău este decorat în stilul minimalist, și comoda TV trebui să respecte această linie. Cea din imagine o face, grație simplității formelor, fără nimic la vedere. Totul este ascuns în spatele celor două uși care se deschid prin sistemul push-click. Piesa e făcută din PAL și MDF, iar nuanța principală este de stejar, combinată cu cea de antracit. Dimensiunile sunt potrivite și unei camere mai mici, și anume de 160x40x30 centimetri.

  Pe modelul 2 în 1

  Comodă TV Mobilier1, 451 lei
  Comodă TV Mobilier1, 451 lei

  O comodă TV suspendată în linii simple, cu un raft deschis integrat, pe care o vedem în combinație cu un Smart TV. E făcută din PAL ș ambele corpuri au o lățime de 210 centimetri, iar comoda are un raft generos de 35 centimetri, în care poți depozita… nimicuri.

  Cu sau fără bază

  Comodă TV Mobilado, 1.200 lei
  Comodă TV Mobilado, 1.200 lei

  O comodă care îți dă de ales: o iei cu cadrul metalic pe care îl montezi în perete sau fără, și o așezi pe podea. Piesa fără baza metalică este mai ieftină, la un preț de 985 lei. Are un spațiu de depozitare generos și este concepută pentru a se potrivi în spațiile mici.

  Stil masculin

  Comodă TV Favi, 1.202 lei
  Comodă TV Favi, 1.202 lei

  Un set cu comodă TV suspendată și un dulap, din PAL și MDF. Ai posibilitatea să folosești corpul mic ca pe dulap, cu ușă, sau ca pe etajeră cu raftul la vedere. Iar comoda TV o poți monta cu deschidere laterală sau în jos.

  Toate produsele au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Opt modele de comode TV suspendate, potrivite pentru orice tip de buget