Advertoriale

Cele mai potrivite flori pentru nunțile din Septembrie, conform experților

  Septembrie este, fără îndoială, o lună magică pentru a-ți uni destinele cu prințul mult visat. Am observat că multe cupluri aleg această perioadă, poate datorită zilelor limpezi și a peisajelor care par pictate. Și, să nu uităm, trecerea de la căldura verii la răcorirea toamnei aduce cu sine o atmosferă plină de speranță și reînnoire.

  Dar, hai să vorbim despre ce mă pasionează cel mai mult: florile. Dacă te gândești să îți unești destinul cu jumătatea ta în luna septembrie, ești o norocoasă! Ai la dispoziție o paletă impresionantă de flori în plină splendoare. De exemplu, daliiile, sunt flori somptuoase, pot fi vedetele buchetului tău. În combinație cu orhidee sau anthurium, te vor transporta într-o oază tropicală, în timp ce nuanțele pământii te vor învălui într-o atmosferă rustică și caldă.

  Un sfat de la mine, ca iubitoare de flori și natură: alege florile de sezon. Vei avea parte de buchete mireasa cu flori ce vor fi mai proaspete și mai rezistente. Și, un mic secret: florile de sezon sunt adesea mai accesibile că preț.

  Și pentru că știu că vrei ca totul să fie perfect în nunții tale, am cerut părerea mai multor experți pentru a-ți oferi o listă cu florile ideale ce pot fi folosite la aranjamentele florale pentru nunțile ce au loc în septembrie.

  Dalii: Reginele toamnei în buchetele de mireasa

  Daliiile sunt flori impresionante, cu petale simetrice și o textură bogată, sunt vedetele oricărui aranjament floral. În septembrie, multe mirese le aleg datorită versatilității lor incredibile. Există atât de multe forme și dimensiuni, de la cele asemănătoare cu nufărul până la cele sferice, și sunt disponibile într-o paletă cromatică vastă. Și, să nu uităm, sunt și destul de accesibile ca preț.

  Dacă vrei ca aceste flori spectaculoase să fie vedeta buchetului tău de miresa sau a aranjamentelor de masa, îți recomand să le combini cu alte flori de sezon, precum trandafirii sau hortensiile. Aceste flori sunt perfecte pentru locații de coastă, podgorii sau localuri luxoase. Dar, un mic sfat: daliiile nu suportă bine lumina directă a soarelui sau căldura, așa că asigură-te că au suficientă umbră și hidratare.

  Trandafirii: Simbolul etern al iubirii

  Trandafirii sunt, fără îndoială, florile iubirii, fiind nelipsiți din aranjamentele florale, indiferent de anotimp. Și cum să nu îi iubești? Există peste 100 de varietăți, fiecare având un farmec aparte. De exemplu, trandafirii de grădină sunt mari și pufoși, fiind vedetele oricărui aranjament, în timp ce trandafirașii sunt mai mici și adaugă o notă delicată buchetului. Indiferent dacă optezi pentru un buchet alb pur pentru o nuntă modernă sau pentru nuanțe mai închise pentru o estetică boemă, trandafirii sunt alegerea perfectă.

  David Kurio, un designer floral renumit la nivel international, spune că trandafirii sunt flori cu multiple utilizări. Poți să îi adaugi în buchete, aranjamente pentru culoarul din local, arcade și chiar în instalațîi suspendate. Și, un alt avantaj: au tulpini robuste, așa că se potrivesc oricărui decor, fie că vorbim de o nuntă pe rustică sau într-un salon shic.

  Hortensii: Un secret bine păstrat al toamnei

  Știu că multe dintre noi asociem hortensiile cu zilele toride de vară, dar aceste flori își păstrează frumusețea până la începutul toamnei. Dacă te gândești la o nuntă în septembrie, hortensiile pot fi alegerea perfectă. Îmi aduc aminte de o nuntă la care am participat, unde intrarea la recepție era marcată de aceste flori sferice, evocând o atmosferă atât de romantică și nostalgică. Și, deși se potrivesc în orice cadru, ele strălucesc cu adevărat în decorurile tradiționale sau luxoase.

  Am văzut hortensii în toate culorile posibile, de la alb pur la albastru intens și roz vibrant. Dar un mic secret pe care l-am aflat de-a lungul timpului este că varietățile albe și verzi sunt cele mai rezistente și, surprinzător, cele mai accesibile ca preț.

  Orhidee: Eleganța exotismului

  Orhideele sunt adevărate opere de artă ale naturii. Crescute în paradisurile tropicale, orhideele sunt ca o adiere caldă de vânt de mare, perfecte pentru o nuntă pe plajă. Dar nu te lăsa păcălită de aspectul lor delicată. Orhideele pot fi la fel de sofisticate și moderne, potrivindu-se de minune într-un cadru urban. Am ținut buchete de orhidee în mâini care pur și simplu îți tăiau respirația. Și, deși pot fi un pic mai costisitoare, crede-mă, merită fiecare bănuț. Orhideele, atunci când sunt bine îngrijite, pot rezista că nicio altă floare.

  Acum că știi ce flori sunt potrivite pentru nunta ta din toamna aceasta, poți comanda flori chiar de la o florărie online, ai garanția că mereu vei primi flori proaspete și parfumate.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Cele mai potrivite flori pentru nunțile din Septembrie, conform experților