DESIGN INTERIOR

5 modele ale faimoasei canapele Chesterfield potrivite în orice amenajare

  Cu o istorie de peste 200 de ani, canapelele Chesterfield continuă să fie îndrăgite și la mare căutare chiar și-n zilele noastre. Dacă îți plac texturile, culorile și lemnul masiv specifice acestor piese de mobilier, în rândurile de mai jos vei descoperi cinci canapele Chesterfield potrivite pentru locuința ta.

  Phillip Stanhope, cel de-al patrulea conte de Chesterfield – de aici și numele canapelelor – își dorea foarte tare un obiect de mobilier pe care să se așeze, iar costumele sale să nu se șifoneze. A angajat un meșter local și așa a luat naștere faimoasa canapea din piele, cu nasturi proeminenți, Chesterfield.

  Într-un design mai actual, Chesterfield poate fi tapițată atât cu piele, cât și cu stofă sau catifea, și este disponibilă într-o varietate de culori. A devenit un obiect versatil, ușor de adaptat la stilul pe dorești să-l dai casei tale.

  1. Chester Deco Ixia

  canapele chesterfield deco ixia
  Canapea Chester Deco Ixia, The Home, 5.490 lei

  Lemnul de stejar și de eucalipt folosit în structura și în brațele canapelei Chester Deco, dar și culoarea materialului, vor da prestanță încăperii care va găzdui această piesă de mobilier elegantă. Se potrivește perfect într-un birou, alături de o masă de lucru din lemn de mahon și câteva obiecte decorative din lemn.

  2. Bradford

  canapele chesterfield bradford
  Canapea Bradford, Alfemo, 3.953 lei

  Canapeaua Bradford, cu două locuri, merge perfect într-un living spațios, alături de alte elemente de mobilier în culori și texturi interesante. Culoarea și tapițeria canapelei, cât și a celor patru pernuțe, pot fi personalizate în funcție de dorințele tale.

  3. Chesterfield Ixia

  canapele chesterfield ixia
  Canapea Chesterfield Ixia, The Home, 4.350 lei

  Modelul Chesterfield Ixia, realizat din catifea galbenă, aduce o pată de culoare și este, de multe ori, atracția principală dintr-o încăpere.

  4. Chesterfield Velvet Powder

  canapele chesterfield velvet powder
  Canapea Chesterfield Velvet Powder, Mobexpert, 5.276 lei

  Stofă roz pudrat și structură realizată din lemn masiv. Acest model de canapea este unul versatil și se potrivește cel mai bine într-o încăpere luminoasă, cu un design minimalist, axat pe culori pastelate.

  5. Charlietown Dark Grey

  canapele chesterfield dark grey
  Canapea Charlietown Dark Grey, Somproduct, 3.320 lei

  La prima vedere, nuanța de gri închis te poate intimida, însă uită-te doar la stofa și la nasturii atent capitonați. Merge perfect într-un living sau într-un birou nonconformist, alături de obiecte de mobilier colorate și originale.

  Dacă încă nu ai găsit canapeaua potrivită pentru livingul tău, iar modelele de canapele Chesterfield îți depășesc bugetul, iată câteva canapele sub 2000 lei.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  5 modele ale faimoasei canapele Chesterfield potrivite în orice amenajare