LIFE

5 cadouri de Moș Nicolae pentru pasionații de home&deco

  Pe șase decembrie, odată cu Moș Nicolae, începe luna cadourilor. Când erai copil, verificai ghetele să vezi ce minunății ți-a adus Moșul. Acum e rândul tău să faci cadouri și ți-am pregătit câteva sugestii pentru prietenii tăi pasionați de home&deco.

  Ca să economisești timpul pe care l-ai petrece în magazine, uite o listă cu cinci cadouri de Moș Nicolae pentru pasionații de home&deco. De la pături la fețe de masă, găsești orice cauți.

  1. O pătură călduroasă

  cadouri de Moș Nicolae pătură
  Pătură Johanne, IKEA, 99,90 LEI

  Nu ai cum să dai greș iarna dacă faci cadou o pătură călduroasă cu un model interesant. Pătura Johanne de la IKEA are un preț accesibil și un model care merge de minune și într-un decor clasic, și într-unul contemporan, scandinav. Modelul este vizibil pe ambele părți și poate fi folosită și pe post de cuvertură.

  2. Set pentru baie

  cadouri de Moș Nicolae set baie
  Set 3 piese pentru baie Oxford, Vivre, 59 LEI

  Accesoriile pot schimba aspectul unei băi fără prea multe bătăi de cap și cu o investiție minimă, așa că sunt cadouri perfecte de Moș Nicolae. Setul de 3 piese pentru baie Oxford de la Vivre are o culoare neutră, care știi sigur că se potrivește cu mai multe culori și tipuri de amenajări ale unei băi.

  3. Lumânări parfumate

  cadouri de Moș Nicolae lumânări parfumate
  Set lumânări și parfum de casă Bahoma London, Bonami, 111 LEI

  Luna decembrie este impregnată în aromele dulciurilor de casă, o adevărată călătorie olfactivă care merită sărbătorită din plin. Cadoul cu patru lumânări și parfum de casă Bahoma London va oferi locuinței o atmosferă îmbietoare cu aromă de vanilie și iasomie. Setul vine deja într-o cutie de cadouri, deci nu mai este necesar să-l ambalezi.

  4. Suport pentru lumânare

  cadouri
  Suport pentru lumânare Level Be Pure, The Home, 92 LEI

  Cu un aspect minimalist și model geometric, suportul pentru lumânare de la The Home este un cadou ideal de Moș Nicolae pentru pasionații de home&deco. E realizat din fier, iar asta îl face să fie un obiect rezistent de care te poți bucura o perioadă lungă de timp.

  5. Față de masă

  cadouri față de masă
  Față de masă CAEN impermeabilă, Mobexpert, 49 LEI

  Fața de masă impermeabilă de la Mobexpert e potrivită în special pentru persoanele cărora le place să fie gazde pentru mesele de sărbători. Datorită modelului cu nuanțe calde de galben, se potrivește de minune în decorul festiv al sărbătorilor. Fiindcă este impermeabilă, va proteja cu succes masa de pete și lichide vărsate.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  5 cadouri de Moș Nicolae pentru pasionații de home&deco