SHOPPING

Shopping: 15 cadouri de Crăciun potrivite pentru casă sub 200 lei

  O listă de 15 propuneri cadouri de Crăciun sub 200 lei de pus și de purtat în casă, de la pijamale până la mici electrocasnice pentru bucătărie. Am căutat inclusiv cărți și jocuri, dar te lăsăm să descoperi pe parcurs.

  Niciodată nu strică într-o casă o pernă în plus. Sau un ghiveci decorativ. Însă poți face un cadou original și sub forma unui joc de șah sau a unei cărți de bucate. Nu e nevoie să cheltui mulți bani pe un cadou ca el să meargă la casa sufletului. Profită de faptul că pandemia i-a făcut pe oameni mai atenți la amenajarea casei și inspiră-te din lista cadouri de Crăciun – toate sub 200 lei.

  1. Mini aparat de făcut vafe

  Mini aparat de făcut vafe, Emag, 99 lei

  Ce poate fi mai frumos decât o dimineață friguroasă de iarnă în care să te trezești și să faci în doar trei minute vafe sau gofre delicioase. Pui câteva fructe lângă sau o chisea cu dulceață și imediat ai gata, mănânci o minunăție. Găsești un astfel de aparat cu design compact și ușor de folosit la Emag. Adaugă-l în coș și fă-l cadou unei persoane dragi. Apoi te inviți la cafea, ca să încerci și tu gofrele.

  2. Carte de bucate

  Carte de bucate Silvia Jurcovan, Cărturești, 49,9 lei

  Dacă și prietenii tăi au descoperit o pasiune pentru gătit în 2020, ca majoritatea oamenilor de pe Instagram, o carte de bucate este un cadou potrivit. Atât pentru meniul de sărbători, cât și după, pentru inspirație atunci când nu știu ce să mai facă de mâncare. Găsești la Cărturești cartea de bucate a Silviei Jurcovan, republicată în 2016 la Humanitas, după ce a fost cumpărată de peste 250.000 de oameni și s-a bucurat de nenumărate ediții.

  3. Tocător oval din lemn de salcâm și marmură

  Tocător oval din lemn de salcâm și marmură, The Home, 171 lei

  Când vrei să faci un cadou mic pentru casă, poți căuta mai departe de vaze și lumânări. Cum ar fi un tocător care datorită materialelor din care este făcut – lemn de salcâm și marmură –  devine și o decorațiune pentru bucătărie. Din categoria cadouri de Crăciun simple, cu stil și eficiente.

  4. Zaharniță dublă din lemn

  Zaharniță dublă din lemn, Zara Home, 99,9 lei

  Pe același principiu, o zaharniță din lemn de salcâm, pe care o găsești la Zara Home.. Dacă te întrebi cine mai folosește în zilele noastre zaharniță, uită gândul. Un obiect simplu, dar cu valoare, e întotdeauna un cadou potrivit.

  5. Ghiveci decorativ – William Shakespeare

  Ghiveci – William Shakespeare, Cărturești, 67 lei

  Poate fi un cadou amuzant sau unul cât se poate de serios, în funcție de relația pe care celălalt o are cu Shakespeare și în funcție de planta pe care o pui în el.

  6. Difuzor cu bețișoare Chimney

  Difuzor cu bețișoare Chimney (100 ML), Zara Home, 89,9 lei

  O casă înmiresmată este o casă primitoare. Cu un difuzor cu note lemnoase poți recrea atmosfera caldă din jurul unui șemineu. În plus, vine cu un design elegant, iar recipientul poate fi păstrat ca obiect decorativ sau chiar refolosit în același scop.

  7. Joc de șah din lemn

  cadouri Crăciun
  Joc șah din lemn în cutie, Cărturești, 64,79 lei

  Serialul de pe Netflix, Gambitul Reginei, le-a adus aminte oamenilor de șah și i-a făcut fie să învețe regulile, să joace cu prietenii sau online. Urmărește serialul împreună cu familia sau cu prietenii, apoi vezi pe cine prinde mai mult și dăruiește-i un set de șah din lemn, de la Cărturești.

  8. Pernă din bumbac pentru podea

  Pernă rotundă crem/maro din bumbac pentru podea 48 cm, The Home, 185 lei

  Dacă nu vezi utilitatea unei perne pentru podea, gândește-te la o familie care se adună în jurul bradului să deschidă cadourile în dimineața de Crăciun sau la o seară în care invitații nu mai au loc pe scaune. Plus că o astfel de pernă este utilă și pentru copiii care se joacă pe jos. O găsești la The Home, e din bumbac și are un diametru de 48 de centimetri.

  9. Papuci din pâslă

  Papuci de Crăciun din pâslă, Zara Home, 139 lei

  Acordă importanță detaliilor chiar și când vine vorba de papucii de casă. O pereche tip sabot, dichisiți în spiritul sărbătorilor și nu numai, pot fi un cadou perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

  10. Pijama în carouri

  cadouri Crăciun
  Pijama de flanel, H&M Home, 129,99 lei

  Pe lângă papuci, poți face cadou o pijama din bumbac. O pijama e confortabilă, e practică și e un cadou cu care nu dai greș, ba cu care poți impresiona dacă îl alegi cum trebuie.

  11. Oglindă cu led pentru machiaj

  Oglindă SSMEDIA cu LED pentru machiaj, Emag, 74,98 lei

  Pentru acea prietenă pasionată de machiaj și de cosmetice, ia un cadou, în primul rând, practic. O oglindă cu led-uri și buton tactil s-ar putea să fie fix ceea ce își dorește, fără să mai fie nevoită să aprindă toate luminile din casă atunci când se machiază. Are un design minimalist, se rotește la 180 de grade și mărește imaginea de până la trei ori.

  12. Set White Christmas

  cadouri Crăciun
  Set White Christamas, realizat de MellonCollie Ceramics, Dichisar, 120 lei

  Nu ai cum să nu te îndrăgostești de vesela din ceramică realizată de MellonCollie Ceramics. Setul conține o ceașcă și o farfurie de porțelan, iar decorul este realizat din aur coloidal. Îl găsești pe Dichisar, alături de alte cadouri pentru Crăciun la fel de faine.

  13. Set suporturi de bijuterii Origami

  cadouri Crăciun
  Origami set 3 suporturi bijuterii, Mobexpert, 118 lei

  Dacă oscilezi între a cumpăra o cutie de bijuterii sau un suport, îți recomandăm să alegi cea de-a doua variantă, mai ales dacă e și obiect de design. Cum ar fi setul de suporturi din metal cromat, care imită jucăriile confecționate din hârtie, în tehnica Origami.

  14. Aplice rustice din macrame

  Aplice rustice macrame, realizate handmade de Jolie, Dichisar, 150 lei

  Corpurile de iluminat dintr-o casă nu trebuie neapărat să fie obiecte standard, toate cumpărate de la același magazin. Provoacă-ți prietenii pasionați de design și fă-le cadou aceste aplice lucrate manual din lemn și fir de macrame. Designul unic aparține celor de la Jolie, iar tu le poți comanda pe Dichisar.

  15. Taburet cu trei picioare

  cadouri Crăciun
  Taburet cu trei picioare, Zara Home, 149 lei

  Un taburet care probabil îți va aduce aminte de casa bunicilor și de scaunele de lemn din bucătărie. Fă-l cadou cuiva care se va bucura să-și retrăiască copilăria. Plus că, prin designul simplu și nuanța neutră a lemnului de frasin, se va încadra în orice decor.

  Produsele din lista de cadouri pentru Crăciun au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 15 cadouri de Crăciun potrivite pentru casă sub 200 lei