Shutterstock
Life

Câteva trucuri simple ca să-ți pregătești casa de toamnă

Toamna îți schimbi garderoba și te îmbraci cu alte haine. De ce nu ai „îmbrăca” și casa de toamnă? Cu câteva schimbări simple, poți să-ți creezi un loc confortabil în care să te retragi în serile răcoroase, în culori bogate și texturile groase.

Ca să îți pregătești casa de toamnă, ai nevoie doar de câteva elemente de decor și o strategie clară, scriu cei de la Apartment Therapy. Locuința ta va deveni mai confortabilă și mai plăcută, locul ideal în care să te retragi când vine frigul.

Aranjează-ți holul din casă pentru toamnă

cum sa-ti pregatesti casa de toamna
Pregătește-ți un loc pe hol unde să ai totul la îndemână: umbrela, ghetele, eșarfele

Odată cu aerul rece de toamnă, vei avea dimineți în care vei dormi mai mult. Ca să nu întârzii la serviciu, pregătește-ți în hol un loc în care să pui tot ce-ți trebuie ca să ieși rapid din casă. Umbrela, ghetele, o pereche de mănuși și eșarfe te vor ajuta să ieși imediat pe ușă și să ții piept vântului de afară.

Creează-ți un loc intim

cum sa-ti pregatesti casa de toamna cozy
Trage o cuvertură de blană falsă sau material textil peste canapea

Trage o cuvertură de blană falsă sau material textil peste canapea și ia-ți niște fotolii puf care să-ți confere sentimentul unui loc prietenos și călduros. Nu renunța la culorile mai reci, fiindcă textilele închise, precum draperiile fumurii, îți transformă sufrageria într-o oază relaxantă și confortabilă.

Folosește lumina corespunzătoare

Iluminarea locuinței contribuie la confortul interior, iar toamna este anotimpul perfect să aduci în casă o atmosferă intimă. Pentru ceva simplu, dar sofisticat, amestecă lumânări de mai multe dimensiuni.

Dacă decorezi lumânările cu dovleci și frunze de stejar, vor deveni piesele centrale ale mesei pentru o cină romantică. Pentru un efect și mai impresionant, pune-le într-un felinar, ca să creeze umbre și povești pe pereți.

Pregătește-ți locul pentru citit

loc pentru citit
Cuibărește-te cu o carte într-o pătură tricotată

Cuibărește-te cu o carte într-o pătură tricotată. Când îți pregătești locul de citit, adaugă și un covor din blană falsă care să-ți țină de cald la picioare.

Perne în culori tomnatice

perne in culori tomnatice
Adaugă perne în culori de toamnă

Stilul de decor cu influențe tomnatice poate merge mai departe de lumănări și conuri de brad. Pentru o schimbare simplă, schimbă pernele decorative și transformă-ți canapeaua cu ajutorul culorilor cărămizii și textilelor confortabile.

Spune-ți părerea

avatar
  Subscribe  
Notify of