SHOPPING

Black Friday 2019: când și la ce magazine de mobilă încep reducerile

  Ce moment mai bun să îți redecorezi acel colț gol din casă, decât de Black Friday 2019? Îți spunem în rândurile de mai jos când încep reducerile la magazinele de mobilă.

  Mulți retaileri au anunțat deja nu doar perioada în care vor avea prețuri mici, ci și ce tip de articole vor avea în ofertă. Iată când încep reducerile de Black Friday la magazine de mobilă și decorațiuni pentru casă.

  Black Friday 2019 la magazine de mobilă

  Anul acesta, Black Friday se desfășoară în ziua de 15 noiembrie, însă unele magazine prelungesc ofertele chiar și pentru mai bine de o săptămână. Pe de altă parte, sunt și retaileri care au scos deja la vânzare produsele cu preț redus încă de la 11 noiembrie.

  Black Friday 2019 la Jysk

  Ofertele de Black Friday la Jysk încep joi dimineață, 14 noiembrie, și sunt valabile până la 20 noiembrie. Anul acesta, ne putem aștepta la reduceri de până la 70% la peste 1.000 de produse pentru casă din categoriile mobilier, decorațiuni și produse pentru somn.

  Black Friday 2019 la Vivre

  La Vivre, Black Friday 2019 începe joi seară, 14 noiembrie, și vine cu reduceri de până la 90% la piese de mobilier, textile pentru casă, decor și lifestyle. Ofertele sunt valabile până luni, 18 noiembrie, la ora 12.00.

  Black Friday 2019 la Somproduct

  Ofertele de Black Friday încep la Somproduct vineri, 15 noiembrie, și sunt valabile până duminică, 17 noiembrie. Retailerul a anunțat deja reduceri de până la 90% la obiecte de mobilier, iar pe site vei putea găsi chiar și o selecție de scaune cu prețuri de 4.99 sau 9.99 lei.

  Black Friday 2019 la Kika

  La Kika, reducerile se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 1 noiembrie și sunt disponibile în magazinele Kika Militari și Kika Pallady din București. O parte din produsele selecționate vor fi disponibile la prețuri speciale și online. Din ofertă vor face parte piese de mobilier, corpuri de iluminat, decorațiuni, perdele și metraje.

  Reduceri la Ikea

  Anul acesta, Ikea organizează White Friday în perioada 23 – 25 noiembrie, cu reduceri de 20% la produsele albe selectate.

  Black Friday 2019 la Dedeman

  Și Dedeman anunță reduceri de Black Friday anul acesta, între 15 și 24 noiembrie, online și în magazinele din țară. Retailerul a pregătit oferte speciale la mobilier, scule și unelte, electrocasnice și decorațiuni.

  Reduceri la DecoDepot

  DecoDepot a pregătit reduceri de până la 50% pentru 15 noiembrie la mobilă, decorațiuni și accesorii.

  Reduceri de Black Friday la Kare

  Kare.ro va avea reduceri de 20% la toate produsele din stoc și pe comandă, dar și o largă selecție de produse de până la 50%. Ofertele încep pe 14 noiembrie și vor fi disponibile până pe 28 noiembrie.

  Reduceri la Retro Boutique

  La Retro Boutique, termenul de vinerea neagră s-a transformat în Black Week, iar reducerile (de până la 54%) se desfășoară în săptămâna 11 – 17 noiembrie. Pe site găsești oferte la mobilă, corpuri de iluminat, decorațiuni, perdele, draperii și produse pentru terasă, grădină, hol și baie.

  Ca să nu pierzi ofertele Black Friday 2019 la magazine de mobilă, îți recomandăm să salvezi în favorite de pe acum produsele pe care îți dorești să le cumperi. Așa nu va mai trebui să le cauți printre sute de alte articole atunci când încep reducerile.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Black Friday 2019: când și la ce magazine de mobilă încep reducerile