10 birouri în care merită să investești, acum că lucrezi mai mult de acasă
publicat pe 18 mai 2020Să fim serioși, nu poți munci pe termen lung la o masă de 50 de centimetri pe care nici cana de cafea nu-ți încape lângă mouse. Ți-am făcut o listă cu birouri care să-ți facă lucratul de acasă un pic mai plăcut.
Pandemia a forțat multe companii să își schimbe modul de lucru și să își trimită angajații acasă. În anumite cazuri, aceștia și-au putut continua activitatea online, în regim de telemuncă, prin multe schimburi de e-mail-uri și ședințe ținute pe Zoom. După o mostră de work from home, conducerea platformei Twitter le-a comunicat angajaților că pot lucra de acasă pentru totdeauna de acum înainte, dacă preferă. Și nu e singurul exemplu, unele companii de IT din România au decis să își lase angajații să lucreze de acasă până la finalul acestui an, după ce au concluzionat că acest lucru nu le afectează productivitatea, conform Mediafax.
Nu se știe ce modificări vor mai apărea în ceea ce privește lucratul, în special în domeniile în care activitatea angajaților poate fi făcută de la distanță. Totuși, un lucru e sigur, cel puțin în perioada asta: dacă și tu lucrezi mai mult de acasă, merită să investești în confortul tău. Așa că am făcut o listă cu câteva birouri serioase care te vor ajuta nu doar să intri în mindset-ul de muncă, ci și să ai un spațiu comod și plăcut de lucru.
10 birouri la care îți va fi mai ușor să lucrezi de acasă
1. Birou cu blat simplu
Birou cu blat simplu, WorkWork, 650 lei
Un birou cu design minimalist, făcut din placaj de mesteacăn, cu o lungime de 90 centimetri și o lățime de 60 centimetri. Ar trebui să-ți fie suficient chiar și pentru două monitoare, dacă de asta ai nevoie. Lucrul cel mai cool la el este că îl poți personaliza cum vrei tu, contra cost.
Cei de la WorkWork îți oferă posibilitatea să îi adaugi organizator de cabluri gratuit, un suport pentru prelungitor pentru încă 99 lei la prețul inițial, suport pentru picioare pentru încă 199 lei sau chiar un sertar pentru 150 lei. În plus, pentru încă 99 lei poți alege altă culoare în afară de cea din imagine, precum alb, gri antracit sau turcoaz.
2. Birou cum vrei tu
Biroul cum vrei tu este exact ceea ce spune numele. Mai exact, le poți trimite celor de la WorkWork inspirație de pe Pinterest sau chiar schițe desenate de tine iar ei îți vor crea un model de birou personalizat. Desigur, investiția depinde de felul în care vrei să arate biroul.
3. Birou TAMHOLT
TAMHOLT este genul de birou pe care probabil îl vezi destul de des în amenajări. Design-ul său e unul simplu, dar foarte practic. Are un sertar numai bun pentru depozitat acte și alte hârtii, iar lângă el, un spațiu în care poți să-ți ții tastatura. E făcut din lemn masiv și MDF, deci știi că o să reziste în timp.
4. Birou negru din MDF și metal CZARNY SIGNAL MEBLE
Un birou demn de un adevărat workaholic are un suport special de băuturi, ca să nu riști niciodată să-ți verși cafeaua peste tastatură sau peste schițe. Cel de la The Home are o lățime de 60 centimetri și o lungime de 120 centimetri – destul de încăpător, am zice.
5. Birou gri din panouri și metal Multi Concrete Black TemaHome
Dacă ești fan birouri în stil industrial și ai un buget puțin mai mare, atunci s-ar putea să-ți placă modelul cu picioare din metal și blat din ciment. De spațios, nu se pune problema, căci pe 90 centimetri lățime și 160 centimetri lungime ai loc să te întinzi cu mai multe laptopuri.
6. Birou HELMA cu patru sertare
Biroul Helma s-ar integra fără problemă într-o amenajare cu accente retro, iar avantajul este că vine cu extra spații de depozitare la pachet. Este făcut din MDF și furnir, cu o lungime de 120 centimetri și o lățime de 45 centimetri.
7. Birou La Forma Sanvy
Da, meriți un birou care nu e doar un spațiu de lucru, ci și o piesă de design în casa ta. Iar la Forma Sanvy întruchipează exact asta. Fronturile celor două sertare vorbesc de la sine, iar dacă adori detaliile atent finisate, atunci te vor convinge că merită investiția din plin. E făcut din lemn de mango, lemn de salcâm, blat din fibră semifabricată (MDF) și lemn reciclat.
8. Birou Apolline
Apolline este perfect pentru iubitorii de birouri vintage. Lemnul de mahon ste vopsit astfel încât să pară că și-ar fi păstrat patina timpului, iar toate liniile și muchiile par fluide, datorită lucrăturii curbate. Pentru depozitare, e prevăzut cu trei sertare – unul principal mai mare și două mici pe polița superioară.
9. Birou FINN
Bineînțeles, când spui catifea, prima piesă de mobilier care-ți vine în minte e probabil o canapea. Însă FINN demonstrează că e un material care poate fi integrat armonios și în design-ul unui birou din lemn masiv. Iar nuanța de verde-smarald face combinație bună cu nuanța lemnului lăcuit.
10. Birou din lemn și ratan
Pentru că ratanul a devenit un adevărat trend în ultima perioadă, bineînțeles că l-am găsit folosit și în birouri. Un exemplu este biroul Emile Opjet Paris, care îl integrează în fronturile celor două sertare. În rest, este făcut din lemn de arbore de cauciuc, iar culoarea cu ușoare accente gri ar contrasta de minune cu un ghiveci cu plante verzi pus undeva în spatele monitorului.
Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.
-
LIFE
Obsesia lunii: biroul reglabil la care pedalezi și lucrezi în timp ce îți încarci laptopul
-
DESIGN INTERIOR
Ce alternative ai la îndemână când muncești de acasă, dar nu ai loc pentru birou
-
De la specialiști
Scaune ergonomice: 7 modele pentru biroul de acasă alese conform criteriilor date de designeri și arhitecți
-
UTILE
Care este temperatura corectă pentru sterilizarea borcanelor la cuptorul electric
Oferim și alte metode tradiționale de sterilizare a borcanelor.
-
UTILE
Ce poți face pentru eliminarea calcarului din apă. 3 metode simple de ajutor
Poți să fierbi apa și să elimini multe minerale dure.
-
CURĂȚENIE ȘI ORGANIZARE
Cu ce se curăță lipiciul de pe geamul termopan și ce metodă funcționează rapid
Fără detergenți abrazivi sau unelta care zgârie.