SHOPPING

12 birouri albe potrivite în orice amenajare: variante pentru bugete mari și mici

De ce birouri albe? Pentru că sunt maleabile, se integrează ușor în orice amenajare și nu încurcă vizual nici dacă a fost nevoie să improvizezi, din senin, o zonă de lucru într-o cameră în care nu ai planificat așa ceva.

Iar combinațiile sunt diverse și niciodată plictisitoare: birouri albe cu picioare din lemn natur, cu sertare sau cu blat simplu, pentru laptop, ori cu picioare metalice mai subtile sau mai evidente. Orice variantă îți surâde mai mult, noi am selectat câteva modele și variantele lor mai prietenoase cu bugetul tău, în caz că nu erai gata de o investiție.

Birouri albe cu corp de depozitare

birou temahome prado bonami
Birou TemaHome Prado, Bonami, 1.464 lei

Modelul TemaHome Prado este făcut din material fibrolemnos, cu picioare metalice. Corpul de depozitare este compartimentat, iar sertarul este mai lat și ceva mai încăpător.

birouri albe ikea micke
Birou MICKE alb, Ikea, 299 lei

Biroul MICKE alb de la IKEA este fratele mai mic al biroului de mai sus și are un design simplu, dar practic. Este de mici dimensiuni, însă tot oferă un spațiu de depozitare pentru acte, cărți sau alte materiale de studiu. Poți chiar să adăpostești acolo unitatea centrală a calculatorului. Este fabricat din PAL și MDF, cu un picior din oțel.

Birouri albe de perete

masa de perete pliabila bonami
Masă de perete pliabilă Woodman Brenta, Bonami, 885 lei

O soluție ideală pentru spații mici sunt aceste birouri albe care se pot monta pe perete. Masa pliabilă Woodman Brenta este făcută din placaj, e ușor de întreținut și poate fi închisă ca un tablou atunci când nu o folosești.

birouri albe de perete vivre
Birou de perete alb, Vivre, 349,99 lei

Alternativa mai ieftină este biroul de perete de la Vivre, care vine și cu rafturi de depozitare. Este fabricat din PAL și suportă o greutate de până la 20 kilograme.

Birouri picioare subțiri din metal

birou alb negru the home
Birou negru/alb din oțel și MDF Rayburn White Woodman, The Home, 1.256 lei

Contrastul dintre alb și negru nu se demodează niciodată, așa că Rayburn White Woodman este unul dintre acele birouri albe de efect în orice amenajare.

birou pascal
Birou Pascal, Vivre, 599,99 lei

Cu un design similar, biroul Pascal este mai prietenos cu bugetul dar oferă și un mic spațiu de depozitare pentru accesorii de papetărie.

Mix&match: alb și lemn natur

birou sonnenblick the home
Birou din lemn și MDF Sonnenblick Woodman, The Home, 1.909 lei

Combinația de alb și lemn natur este specifică stilului scandinav, iar biroul Sonnenblick Woodman poate funcționa perfect într-un living cu elemente Hygge. Este făcut din MDF și lemn de stejar, rezistent în timp.

birou tamholt jysk
Birou TAMHOLT alb/stejar, Jysk, 400 lei

Găsești aceeași combinație și la Jysk, sub forma biroului TAMHOLT, făcut din MDF și lemn masiv de arbore de cauciuc. Design-ul este similar, cu spațiu de depozitare sub blat și un sertar.

Birouri albe cu sertare

birouri albe cu sertare mobexpert
Birou CLARK 3 sertare, Mobexpert, 1.062 lei

 

Dacă nu ai nevoie de spațiu pentru unitatea calculatorului, însă vrei depozitări organizate pentru actele tale, atunci orientează-te către birouri albe cu sertare. Modelul CLARK are un design simplu, cu blat din MDF și picioare metalice argintii.

birou alb cu sertare kika
Birou New City, Kika, 849 lei

Un birou similar găsești la Kika: modelul New City. Vine tot cu trei sertare, însă picioarele sunt mai subțiri și blatul este acoperit cu o placă de sticlă securizată.

Birouri cu picioare metalice masive

birou iafet vivre
Birou Iafet, Vivre, 4.499,99 lei

Cadrele metalice masive au farmecul lor, mai ales în amenajările moderne sau cu influențe industriale. Biroul Iafet are și două sertare de depozitare sub blat și este făcut din lemn lăcuit pe structură de inox.

birou calculator alb lucios acaju
Birou calculator alb lucios, Acaju, 989 lei

Modelul de la Acaju vine pe un cadru asemănător, din oțel cromat, cu blat din MDF lucios. Are un singur sertar sub blat, însă dimensiunile sunt similare cu ale celui de la Vivre.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ULTIMELE ARTICOLE
icon

Cum să-ți faci o măsuță de cafea DIY în stil industrial