SHOPPING

12 birouri albe potrivite în orice amenajare: variante pentru bugete mari și mici

  De ce birouri albe? Pentru că sunt maleabile, se integrează ușor în orice amenajare și nu încurcă vizual nici dacă a fost nevoie să improvizezi, din senin, o zonă de lucru într-o cameră în care nu ai planificat așa ceva.

  Iar combinațiile sunt diverse și niciodată plictisitoare: birouri albe cu picioare din lemn natur, cu sertare sau cu blat simplu, pentru laptop, ori cu picioare metalice mai subtile sau mai evidente. Orice variantă îți surâde mai mult, noi am selectat câteva modele și variantele lor mai prietenoase cu bugetul tău, în caz că nu erai gata de o investiție.

  Birouri albe cu corp de depozitare

  birou temahome prado bonami
  Birou TemaHome Prado, Bonami, 1.464 lei

  Modelul TemaHome Prado este făcut din material fibrolemnos, cu picioare metalice. Corpul de depozitare este compartimentat, iar sertarul este mai lat și ceva mai încăpător.

  birouri albe ikea micke
  Birou MICKE alb, Ikea, 299 lei

  Biroul MICKE alb de la IKEA este fratele mai mic al biroului de mai sus și are un design simplu, dar practic. Este de mici dimensiuni, însă tot oferă un spațiu de depozitare pentru acte, cărți sau alte materiale de studiu. Poți chiar să adăpostești acolo unitatea centrală a calculatorului. Este fabricat din PAL și MDF, cu un picior din oțel.

  Birouri albe de perete

  masa de perete pliabila bonami
  Masă de perete pliabilă Woodman Brenta, Bonami, 885 lei

  O soluție ideală pentru spații mici sunt aceste birouri albe care se pot monta pe perete. Masa pliabilă Woodman Brenta este făcută din placaj, e ușor de întreținut și poate fi închisă ca un tablou atunci când nu o folosești.

  birouri albe de perete vivre
  Birou de perete alb, Vivre, 349,99 lei

  Alternativa mai ieftină este biroul de perete de la Vivre, care vine și cu rafturi de depozitare. Este fabricat din PAL și suportă o greutate de până la 20 kilograme.

  Birouri picioare subțiri din metal

  birou alb negru the home
  Birou negru/alb din oțel și MDF Rayburn White Woodman, The Home, 1.256 lei

  Contrastul dintre alb și negru nu se demodează niciodată, așa că Rayburn White Woodman este unul dintre acele birouri albe de efect în orice amenajare.

  birou pascal
  Birou Pascal, Vivre, 599,99 lei

  Cu un design similar, biroul Pascal este mai prietenos cu bugetul dar oferă și un mic spațiu de depozitare pentru accesorii de papetărie.

  Mix&match: alb și lemn natur

  birou sonnenblick the home
  Birou din lemn și MDF Sonnenblick Woodman, The Home, 1.909 lei

  Combinația de alb și lemn natur este specifică stilului scandinav, iar biroul Sonnenblick Woodman poate funcționa perfect într-un living cu elemente Hygge. Este făcut din MDF și lemn de stejar, rezistent în timp.

  birou tamholt jysk
  Birou TAMHOLT alb/stejar, Jysk, 400 lei

  Găsești aceeași combinație și la Jysk, sub forma biroului TAMHOLT, făcut din MDF și lemn masiv de arbore de cauciuc. Design-ul este similar, cu spațiu de depozitare sub blat și un sertar.

  Birouri albe cu sertare

  birouri albe cu sertare mobexpert
  Birou CLARK 3 sertare, Mobexpert, 1.062 lei

   

  Dacă nu ai nevoie de spațiu pentru unitatea calculatorului, însă vrei depozitări organizate pentru actele tale, atunci orientează-te către birouri albe cu sertare. Modelul CLARK are un design simplu, cu blat din MDF și picioare metalice argintii.

  birou alb cu sertare kika
  Birou New City, Kika, 849 lei

  Un birou similar găsești la Kika: modelul New City. Vine tot cu trei sertare, însă picioarele sunt mai subțiri și blatul este acoperit cu o placă de sticlă securizată.

  Birouri cu picioare metalice masive

  birou iafet vivre
  Birou Iafet, Vivre, 4.499,99 lei

  Cadrele metalice masive au farmecul lor, mai ales în amenajările moderne sau cu influențe industriale. Biroul Iafet are și două sertare de depozitare sub blat și este făcut din lemn lăcuit pe structură de inox.

  birou calculator alb lucios acaju
  Birou calculator alb lucios, Acaju, 989 lei

  Modelul de la Acaju vine pe un cadru asemănător, din oțel cromat, cu blat din MDF lucios. Are un singur sertar sub blat, însă dimensiunile sunt similare cu ale celui de la Vivre.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  12 birouri albe potrivite în orice amenajare: variante pentru bugete mari și m...