DESIGN INTERIOR

Inspirație pentru living: 6 idei de amenajare din cele mai frumoase case în care am filmat

  Spațiul din living are multe funcționalități: relaxare și televizor, spațiu de lucru atunci când ocazia o cere, locul unde iei cina, unde petreci timp împreună cu prietenii, spațiu de joacă dacă ai copii. Cum gândești o amenajare pentru living astfel încât să fie tot ce ți-ai dorit? Avem și răspunsuri concrete, cu tips&tricks, dar avem și cadre din care să te inspiri. Hai cu noi într-un tur al unora dintre cele mai frumoase livinguri în care am fost.

  În mod obișnuit, petrecem câteva ore în casele pe care le filmăm pentru tururile video. Filmăm fiecare detaliu, povestim cu oamenii care le locuiesc, iar la final plecăm cu idei pe care le vrem să le punem în aplicare și la noi acasă. Ni se pune pata pe o decorațiune, pe culoarea în care e vopsit un perete, pe o canapea sau pe un dulap. Ne place mult sentimentul de acasă din locuințele pe care le filmăm și vrem să împărtășim asta cu tine.

  Fie că începi un proiect de amenajare pentru living, fie că vrei să adaugi sau să schimbi câteva detalii care să reîmprospăteze atmosfera, hai să te inspiri din câteva dintre cele mai frumoase livinguri din tururile Lovedeco. Avem pereți albi, gri sau colorați, canapele imense și pufoase sau unele extensibile. Alege elementele care te atrag și vezi cum le poți integra în propria încăpere.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Adriana
  3 years ago

  Ideile de amenajare sunt GENIALE. Pe cuvantul meu daca nu-mi vine ca sa aplic fiecare idee in parte la apartamentul meu. Consider ca, pentru ca o locuinta sa aiba un look interesant le-as spune in cateva cuvinte sa fie atenti la urmatoarele aspecte:
  1. Culoarea potrivita a vopselei
  2. Asezarea de perne pentru a un aspect de eleganta si confort
  3. Alegerea un sistem de iluminat atragator cu aprindere prin intrerupatoare cu touch
  4. Mobilierul sa fie accesibil ca pret
  5. Accesorizarea casei

  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Inspirație pentru living: 6 idei de amenajare din cele mai frumoase case în ca...