Sponsored

Acoperișul casei tale – prima impresie mereu contează

publicat pe 19 iun. 2024

  Acest articol este un advertorial Tegola

   

  Casa ta este, desigur, prima ta carte de vizită. Este locul unde, chiar înainte de a păși pragul de intrare, te simți bine. Iar prima impresie contează atât de mult! Imaginează-ți o seară când te întorci acasă după o zi lungă. Întri în curte și îți arunci o privire spre CASA TA și zâmbești. Dar ce face ca acest loc să fie cu adevărat special? Acoperișul este unul dintre aceste elemente. 

  Așa că ține cont că este foarte important să faci alegerea corectă, de la început. Dacă un tapet îl poți schimba rapid, ei bine, cu acoperișul lucrurile sunt mai complicate! Atunci când decizi către ce variantă te vei îndrepta, este important să faci o alegere pe termen lung. Șindrila bituminoasă se dovedește a fi o soluție excelentă, datorită greutății reduse, care pune presiune minimă pe structură, și a raportului calitate-preț. Un alt avantaj al șindrilei bituminoase este ușurința cu care se montează și rezistența la condiții meteo extreme. Materialul este flexibil, potrivit pentru orice tip de arhitectură, și oferă o bună izolație fonică, protejând împotriva zgomotului. Cu o garanție de până la 40 de ani, șindrila bituminoasă îți garantează un acoperiș durabil și estetic.

  Eleganță și inovație cu șindrila TEGOLA UNICA

  TEGOLA România aduce un suflu nou pe piața acoperișurilor cu șindrila bituminoasă UNICA, un produs revoluționar creat în Italia. Cu o tradiție îndelungată și o preocupare constantă pentru inovație, TEGOLA reușește să ofere nu doar protecție, ci și un design deosebit pentru casele moderne și tradiționale deopotrivă.

  Noua gamă de șindrile bituminoase lansate de TEGOLA redefinește standardele în domeniul acoperișurilor prin gama sa variată de forme și culori, oferind totodată o soluție eficientă în fața schimbărilor climatice tot mai severe. Rezistența la vânt și grindină, hidroizolația de lungă durată, culorile inalterabile și estetica deosebită oferă avantaje de neegalat în domeniul învelitorilor, transformând UNICA într-o alegere distinctă.

  Povestea unei inovații

  În inima Italiei, unde tradiția întâlnește tehnologia de vârf, s-a născut UNICA. Această șindrilă bituminoasă este rezultatul a trei patente inovatoare, fiecare contribuind la durabilitatea și estetica produsului. Gândește-te la pastilele autoadezive „SEAL-PROOF”, care asigură o etanșeitate maximă și o aderență perfectă, chiar și în fața vânturilor puternice de peste 200 km/h.

  Protecție și estetica de lungă durată

  Granulele din bazalt ceramizat G-EVO reprezintă o altă inovație esențială pentru acoperișuri, prin îmbunătățirea aderenței la stratul bituminos și impermeabilizarea de lungă durată. Această inovație contribuie la o durabilitate crescută și la o rezistență superioară împotriva razelor UV, prevenirea formării depunerile vegetale de mușchi și licheni, extinzând astfel durata de viață a produsului. Protejând culorile și estetica șindrilei în decursul anilor, această inovație este esențială pentru proprietarii care doresc să păstreze aspectul acoperișului în stare impecabilă pe termen lung. În plus, tehnologia SR oferă rezistență mecanică superioară, garantând că șindrila rămâne intactă chiar și în condiții extreme, UNICA fiind  concepută să reziste la viteze ale vântului de până la 240 km/h.

  Poveste de succes, pas cu pas

  „Ca un vis devenit realitate!” – acestea sunt cuvintele Președintelui Tegola Canadese, care vorbește despre dorința sa de a oferi clienților produse remarcabile, recunoscute imediat prin aspect și textură. Cu Tegola UNICA, acest vis a devenit o realitate. Având aproape 50 de ani de experiență în domeniul acoperișurilor în Europa și aproape 30 de ani pe piața din România, Tegola Canadese lansează acum un produs care reprezintă inovația în industrie.

  TEGOLA UNICA reprezintă simbolul inovației și al fiabilității. Cu o garanție de până la 40 de ani, această soluție premium este ideală pentru cei care doresc să combine eleganța cu durabilitatea. Descoperă avantajele șindrilei TEGOLA UNICA și bucură-te de un acoperiș care îți oferă liniște și confort pentru decenii întregi.

  Pe lângă produsele de înaltă calitate, TEGOLA România oferă și servicii de consultanță și asistență tehnică pentru montaj. Lucru ce face alegerea și mai ușoară pentru că, nu-i așa?, e mai simplu să ai alături profesioniștii când vine vorba de acoperișul casei tale. 

  Pentru mai multe informații și imagini cu acoperișurile TEGOLA sau proiectele noastre, vă recomandăm să vizitați site-ul www.tegola.ro sau pagina de Facebook.  

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Acoperișul casei tale – prima impresie mereu contează