SHOPPING

7 aspiratoare de mână pentru cele mai inaccesibile colțuri

  Îți place să știi că fiecare colț al casei, oricât de mic și ascuns, este curat tot timpul? Pe lângă aspiratorul obișnuit, poți cumpăra și unul de mână, pentru firimiturile din bucătărie, părul de animale de pe canapea sau lichidele vărsate pe gresie. Alege unul dintre următoarele șapte modele de aspiratoare de mână.

  Avantajul unor aspiratoare de mână e că sunt mici și compacte. În plus, de cele mai multe ori dețin funcții inteligente, care îți pot satisface nevoia de a curăța orice colț obscur. La fel ca la aspiratoarele de dimensiuni mai mari, și la cele de mână trebuie să iei în considerare diverse aspecte în momentul achiziționării, precum puterea de aspirare și capacitatea rezervorului.

  1. Aspirator Fakir Premium

  1ASPIRATOARE DE MANA fakir
  Aspirator Fakir Premium AS 1800
  CEL.ro; 685 Lei

  Fakir Hausgeraete GmbH este regele echipamentelor de curățare, datorită inovațiilor sale, a designului aparte și a produselor calitative. Modelul Fakir funcționează continuu timp de 25 de minute și are un sistem atât de puternic și eficient încât poți aspira părul de animale, pământul rămas de la ghivecele de flori, cât și praful de pe tastatura calculatorului.

  2. Aspirator H.Koenig

  aspiratoare de mana
  Aspirator H.Koenig UP560
  eMAG; 860 lei

  Fiabilitate, excelență și design sunt caracteristicile cu care își face reclamă aspiratorul de mână H. Koenig, realizat în ediție limitată. Cu ajutorul celor două trepte de viteză, vei putea folosi aspiratorul în funcție de nevoile tale și vei putea curăța suprafețe diverse, precum tapițeria mașinii, textile diverse sau mobilier.

  3. Aspirator Fakir Prestige

  aspiratoare de mana
  Aspirator Fakir Prestige
  CEL.ro; 284 Lei

  Modelul Fakir are duză pentru aspirarea lichidelor cu clapetă de cauciuc, duză pentru spații înguste și duză pentru mobilier și tastatură. Poți aspira aproape cât ai zice „duză”. În plus, ocupă puțin spațiu pentru că are sistem de prindere în perete, cu încărcător. Îl montezi în spatele ușii, îl vezi doar când ai nevoie de el.

  4. Aspirator Philips MiniVac

  Aspirator Philips MiniVac
  Altex; 399,90 Lei

  Designul e clasic, dar forma aerodinamică și subțire a capului de aspirare asigură două lucruri esențiale: poți aspira inclusiv cele mai fine particule de praf și îl poți folosi și în spații mai greu accesibile.

  5. Aspirator Black&Decker

  aspiratoare de mana
  Aspirator Black&Decker Flexi PD1020L
  evoMAG; 474,99 Lei

  Black&Decker Flexi arată ca un aspirator obișnuit în miniatură. Pentru că îl manevrezi cu două mâini, e mai degrabă potrivit pentru curățarea mașinii sau a unui spațiu care are nevoie de atenție sporită. Are un rezervor pentru praf cu o capacitate de 500ml.

  6. Mini aspirator cu USB

  aspiratoare de mana
  Mini aspirator cu USB
  CEL.ro; 109 Lei

  Dedal îți încape în podul palmei și e perfect pentru momentele de la birou când vrei să iei o pauză. Poți aspira tastatura, firimiturile prânzului de pe partea ta de birou (și de pe a colegului, eventual). Dacă vrei să devină și un obiect funky de design, cumpără-l colorat și pune-l pe birou.

  7. Aspirator pivot Black & Decker

  aspiratoare de mana
  Aspirator pivot Black & Decker
  eMAG; 593,81 Lei

  Are sistemul de golire pe lateral ceea ce înseamnă că deschizi ușa și arunci praful și murdăria, fără să atingi vreun recipient. Al doilea avantaj esențial este că îl poți plia de la jumătate și îl poți pune în colțul potrivit al casei.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  7 aspiratoare de mână pentru cele mai inaccesibile colțuri