Shutterstock
DESIGN INTERIOR

6 tăblii de pat până în 1700 de lei care îți vor completa dormitorul

publicat pe 10 ian. 2020

  Cele mai bune tăblii de pat sunt cele te fac să nu mai ieși din dormitor. Dacă îți sună bine, treci prin următoarele șase idei de tăblii de pat și alege-ți preferata. 

  O tăblie de pat are un important rol estetic și nu numai. Ea vine la pachet cu o serie de beneficii pentru tine și pentru dormitorul tău deopotrivă. 

  De ce să folosești o tăblie de pat

  Dacă ai obiceiul de a citi în pat, este un suport bun pentru spate. Iar dacă ai patul pe un perete exterior, care e mai rece, tăblia va acționa ca o punte și te va proteja. Dar este și un accesoriu bun pentru design, cu care te poți juca în amenajare. 

  Tăblie de pat BASIC gri deschis

  idei tablii de pat
  Tăblie de pat simplă, gri JYSK – preț 800 lei

  Nu îți dorești ca tăblia să atragă atenția? Alege una simplă, într-o culoare neutră, care se potrivește oricărui tip de amenajare. Modelul este tapițat, se montează pe podea și poate fi curățat cu o cârpă umedă. 

  Tăblie de pat BUMBI gri deschis

  idei tablii de pat
  Tăblie de pat gri, tapițată cu spumă JYSK – preț 1699 lei

  Pentru confort, cumpără o tăblie cu spumă. O montezi ușor și o cureți rapid, atunci când e nevoie. 

  Tăblie de pat DELAKTIG din ratan

  idei tablii de pat
  Tăblie de pat din ratan IKEA – preț 599 lei

  Dacă preferi un aspect natural și aerisit, alege mai degrabă un model din ratan împletit. Avantajul este că se deteriorează mai greu decât unul din material textil. 

  Tăblie de pat NORDLI

  idei tablii de pat
  Tăblie de pat cu noptiere și cutii IKEA – preț 600 lei

  Dacă ai un dormitor mic, în care nu ai loc și pentru noptiere sau un dulap încăpător, îmbină plăcutul cu utilul: IKEA are o tăblie de pat cu noptiere și cutii incorporate. Spațiul din jurul patului îți rămâne liber pentru circulație, fără să renunți la locul în care îți lași telefonul sau o carte. 

  Tăblie de pat DELAKTIG simplă

  idei tablii de pat
  Tăblie de pat simplă și neagră IKEA – preț 450 lei

  Ți se pare golașă amenajarea dormitorului fără o tăblie în spatele patului, dar nici nu vrei ceva extravagant? Tot IKEA vine cu soluția: una neagră, simplă, din lemn. E ușor de integrat în orice design, o prinzi rapid în perete și o ștergi cu o cârpă uscată. 

  Tăblie de pat IXIA clasică

  idei tablii de pat
  Tăblie de pat cu ornamente clasice NORDA – preț 1026 lei

  Modelul clasic de tăblie, inspirat de cele din dormitoarele nobililor de altă dată, poate fi acum integrat și într-o amenajare modernă. Cum? Alegi o culoare neutră. 

  Acestea sunt doar șase idei de tăblii de pat pe care le poți lua în considerare atunci când îți decorezi dormitorul. Sunt în stiluri moderne, unele din materiale naturale și se încadrează de minune într-un dormitor cu personalitate. 

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  6 tăblii de pat până în 1700 de lei care îți vor completa dormitorul