SHOPPING

Shopping: alege o mașină de spălat vase pentru o viață mai ușoară

  Pănă acum câțiva ani, o mașină de spălat de vase era privită drept un moft, dar acum este prezentă în multe dintre bucătăriile românești. Dacă și tu te gândești să cumperi una, descoperă cele cinci modele pe care le-am ales pentru tine.

  Atunci când decizi să cumperi o mașină de spălat vase trebuie să fii atent la capacitatea totală de vase din interior, cantitatea de apă folosită per ciclu de spălare, dar și la programele speciale pe care le deține – cel scurt, pentru party-uri, este sfânt!

  1. Mașina de spălat vase Electrolux

  mașină de spălat vase
  Model Electrolux; eMAG; 2,259.81 Lei

  Mașina de spălat Electrolux deține un program de spălare pentru petrecere, care va curăța vesela în nici mai mult, nici mai puțin de 20 minute. Timp pe care-l poți petrece stând la un pahar de vin cu cei de la masă. În acest model încap șase seturi de vase, iar consumul de apă per ciclu de spălare este de 6.5 Litri. Încadrarea sa în clasa energetică A+ dovedește că este eficientă atât din punct de vedere al consumului apei, cât și al energiei electrice.

  2. Mașină de spălat vase cu raft pentru tacâmuri

  mașină de spălat whirpool
  Model Whirpool; Altex.ro; 2,199.90 Lei

  În mod normal, o mașină de spălat vase are două rafturi pentru poziționarea veselei, însă acest model de la Whirpool te va bucura cu un al treilea raft, special conceput pentru tacâmuri și alte ustensile mici de bucătărie. Ai la dispoziție zece programe, astfel încât spălatul vaselor să fie conform cu nevoile tale. Capacitatea mașinii este de 14 seturi de vase, iar datorită programului Half Load, dacă încărci mașina pe jumătate, consumă mai puțin timp și electricitate.

  3. Mașină de spălat vase SHARP

  mașină de spălat SHARP
  Model SHARP; Altex.ro; 1,649.90 Lei

  Dacă ai o bucătărie mai îngustă, însă nu vrei să renunți la ideea de a avea o mașină de spălat vase, modelul SHARP este numai bun datorită dimensiunilor reduse. În acest model, capacitatea este de zece seturi de vase, iar consumul per ciclu de spălare este de 11 Litri.

  Trebuie să știi că programul Express 50’ îți va curăța vasele în doar 50 de minute, la o temperature de 65ºC. În cazul unei scurgeri de apă, programul Aquastop oprește automat mașina de spălat, evitând astfel daunele provocate de o inundație.

  4. Mașină de spălat cu program pentru sticlă

  mașină cu program sticlă
  Model Bosch; Altex.ro; 1,699.90 Lei

  Datorită tehnologiei de protecție a sticlei care reglează gradul de duritate al apei folosite în timpul spălării, paharele tale de prosseco și de vin vor fi în siguranță în această mașină de spălat de la Bosch.

  Grație senzorului de încărcare, economisești apă și energie în momentele în care ai de spălat mai puține vase, iar motorul economic EcoSilence DriveTM este foarte silențios – nici nu-ți vei da seama când ai pus vasele și când ciclul de spălare s-a încheiat.

  5. Mașină de spălat AEG

  mașină AEG
  Model AEG; eMAG; 3,399.99 Lei

  Cu ajutorul programului ProZone poți face diverse setări atât pentru raftul de sus, cât și pentru cel de jos, în același ciclu de spălare. Când ai încărcături mixte, este ideală această setare. Tehnologia AirDry te ajută să eficientizezi la maximum uscarea celor nouă seturi de vase incorporabile în mașină, cu ajutorul fluxului natural de aer – ușa se va deschide automat zece centimetri în ultima fază a ciclului, iar tu te bei bucura de vase uscate natural, fără un cosum extra de energie.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Mihaela
  Mihaela
  3 years ago

  Buna ziua! Eu personal ma folosesc de Bosch! Este o masina optimă pentru o familie de cinci persoane. Funcționează liniștit, uneori o pornesc pe noapte și nu deranjează pe nimeni. Apa consumă putin, exact ca și energia electrică. Există un program de blând pentru spălat obiecte delicate. Spală curat, usuca perfect, o minune a tehnicii, in potriva grăsimei e cel mai bun lucru.
  https://2get.ro/product/spv66tx01e

  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  Shopping: alege o mașină de spălat vase pentru o viață mai ușoară