LIFE

5 cadouri de Moș Nicolae pentru gadget addicts

publicat pe 30 nov. 2019

  Ne apropiem cu pași repezi de una dintre cele mai frumoase perioade din an – perioada sărbătorilor de iarnă. Noaptea de cinci spre șase decembrie e aproape, iar tu trebuie să intri în rolul lui Moș Nicolae și să începi să cauți cadouri pentru cei dragi. Cuminți sau nu, prietenii și familia ta merită un cadou pe cinste, ancorat în era tehnologiei și a device-urilor care îi însoțesc la tot pasul.

  Dacă nu ai suficientă inspirație, articolul acesta este pentru tine. Găsești mai jos o listă cu 5 cadouri de Moș Nicolae, potrivite și utile pentru gadget addicts și nu numai.

  1. Mousepad Air Wireless

  cadouri mos nicolae
  Smuff.ro – Mouse pad Air wireless, 166 lei/buc

  În portofoliul celor de la Smuff.ro, în categoria dedicată Gadget și tech, există un device multifuncțional, cu care deschidem acest ghid de cadouri. Dotat cu suport pentru telefon sau tabletă, cu încărcător wireless pentru telefon și patru suporturi de pixuri, mousepad-ul Air Wireless este potrivit pentru cei pasionați de tehnologie.
  Exact ce îi lipsește unui gadget addict de pe biroul de acasă sau de la job – un produs care îi îndeplinește mai multe nevoi în același timp. Dar este și este elegant și subțire, potrivit chiar și pentru cele mai minimaliste gusturi.

  2. PowerCube Original

  cadouri mos nicolae
  Smuff.ro – PowerCube Original, 2 x USB, 69 lei/buc

  Dacă vreunul dintre prietenii tăi se plânge că prizele nu îi sunt suficiente pentru toate cele necesare (laptop, telefon, tabletă, baterie externă), îi poți veni în ajutor, de Moș Nicolae, cu un sistem modular tip Power Cube.
  Truc: Pentru a transforma acest cadou într-unul și mai vesel, poți alege două PowerCube, care pot fi montate în forma unui puzzle, ca în imaginea de mai sus. Pe lângă faptul că aceste cadouri de Moș Nicolae oferă un aspect jucăuș decorului în care sunt instalate, aduc și un număr de opt prize extra. Și de opt ori mai multă energie! La propriu.

  3. Sound Pebble

  cadouri mos nicolae
  Smuff.ro – Sound Pebble, 188 lei/buc

  Dacă ți se pare că unul dintre apropiații tăi are nevoie de un device care să îi amintească să ia lucrurile mai ușor, alege dispozitivul Sound Pebble. Emite șase sunete desprinse din natură foșnetul frunzelor, valurile oceanului sau cursul unui pârâu. Poate această piatră pacifistă îi va aduce momentele de relaxare de care are nevoie, chiar în confortul propriei locuințe.

  4. Duș cu lumină colorată

  cadouri mos nicolae
  Smuff.ro – Duș cu lumină colorată, 119 lei/buc

  Îi plac culorile și este pasionat de tehnologie? Alegerea cadoului potrivit devine și mai simplă atunci când pe site-ul celor de la Smuff.ro găsești un cap de duș cu lumină colorată, care ești sigur că l-ar bucura. Roșu, portocaliu, verde sau albastru, acest device inteligent oferă o atmosferă intimă și plină de căldură oricui vrea să se bucure de un moment relaxant după o zi agitată.

  5. Încărcător wiereless USB

  cadouri mos nicolae
  Smuff.ro – Încărcător wireless USB, 234 lei/buc

  Un singur încărcător, care poate genera baterie, în același timp, pentru mai multe device-uri? Există! Încărcătorul 2-in-1 (wireless și port USB) este un device inteligent, de ajutor atunci când bateria telefonului și a tabletei cedează în același timp. Un gadget util, atât la nivel de funcționalitate, cât și la nivel de organizare – device-urile nu mai stau împrăștiate prin toată casa, în dreptul mai multor prize din încăperi diferite, ci în jurul unui singur sistem de încărcare.

  Acum că ai trecut prin lista de mai sus, ce device îi va aștepta în sneakerși sau bocanci pe prietenii tăi anul acesta? Cum alegi să îi surprinzi?

   

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  5 cadouri de Moș Nicolae pentru gadget addicts