SHOPPING

Shopping: 8 decorațiuni de care ai nevoie pentru bradul de Crăciun și care nu sunt globuri

  Se apropie momentul în care o să răstorni cutiile cu globuri, beteală și instalații ca să împodobești bradul. Înainte să te pui pe treabă îți mai dăm câteva propuneri de decorațiuni pentru bradul de Crăciun, unele necesare, altele mici mofturi la care îți va rămâne gândul.

  Am scotocit în oferta de Crăciun a magazinelor de mobilă și decorațiuni și am descoperit o serie de ornamente despre care trebuia să scriem. Am scos din ecuație beteala și am pariat pe multă lumină, adică instalații și ghirlande pe bază de leduri. Descoperă mai multe în propunerea noastră de shopping pentru brad.

  Pe ce îl așezi?

  1. Suport din lemn masiv

  Suport brad, Hornbach, 359 lei
  Suport brad, Hornbach, 359 lei

  Un brad pe care te pregătești să-l umpli cu globuri și alte decorațiuni are nevoie și de un suport rezistent, pe măsura lui. Investește într-unul din lemn de stejar, potrivit pentru brazii cu înălțimi de până la 2,5 metri.

  2. Covoare pentru baza pomului

  Anul ăsta, sunt IN covorașele rotunde sau pelerinele de așezat în jurul suportului pentru brad. Am ales unul cu un design clasic tartan și blană decorativă.

  Covoraș brad, Iedera, 250 lei
  Covoraș brad, Iedera, 250 lei

  Cu ce îl luminezi?

  3. Decorațiune luminoasă din hârtie

  Decorațiune din hârtie, The Home, 111 lei
  Decorațiune din hârtie, The Home, 111 lei

  Oferta de instalații luminoase și ghirlande pentru pomul de Crăciun este foarte bogată și din toate îți propunem una cu hârtie, prevăzută cu 10 leduri. Lungimea ei este de 185 centimetri și emană lumină caldă.

  4. Instalație luminoasă din lemn

  Instalație luminoasă, Mobexpert, 158 lei
  Instalație luminoasă, Mobexpert, 158 lei

  Căsuțele din lemn agățate în brad și luminate îți dau acea stare de liniște pe care numai atmosfera de Crăciun o poate egala. Lungimea instalației este de 400 centimetri și nu are jocuri de lumini.

  Cu ce îl decorezi?

  5. Păpuși handmade

  Păpuși create manual de către artistele de la Dollflowers, din materiale naturale precum lemnul, lână sau hârtia, pe care le poți și dărui celor dragi. Prețurile lor variază între 40 și 100 de lei, în funcție de model, și vor reuși să dea culoare bradului tău de Crăciun.

  6. Ornamente în formă de pană

  Ornamente din ceramică, Nordashop, 25 lei/bucata
  Ornamente din ceramică, Nordashop, 25 lei/bucata

  Dacă vrei un pom de Crăciun minimalist, poți agăța în el decorațiuni pe măsură. Penele argintii din ceramică pot da un strop de rafinament decorului tău festiv, ba chiar pot înlocui total tradiționalele globuri. Simplu și de efect.

  7. Stea din material textil

  Stea pentru brad, Iedera, 29 lei
  Stea pentru brad, Iedera, 29 lei

  Orice brad serios de Crăciun are nevoie de o stea în vârful lui. Cea de la Iedera e făcută din material textil turcoaz, ornat din abundență cu paiete aurii. Poți alege globurile din pom în nuanțe complementare celor ale stelei.

  8. Decorațiuni tematice pictate manual

  Ciorapul, clopoțelul și omul de zăpadă de la Bonami sunt pentru cei care gândesc Crăciunul în imagini tradiționale. Aceste decorațiuni din metal pictat manual vorbesc despre simboluri retro și despre culorile tradiționale ale acestei sărbători: roșu și alb.

  Toate produsele din lista de decorațiuni pentru bradul de Crăciun au fost selectate de echipa Lovedeco în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării. 

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 8 decorațiuni de care ai nevoie pentru bradul de Crăciun și care nu...