DESIGN INTERIOR

14 modele de draperii accesibile care-ți vor schimba casa

  Draperiile sunt mai mult decât o soluție care blochează lumina și asigură intimitate. Ele pot fi elementul care schimbă aspectul unei camere, atunci când sunt integrate potrivit în decor.

  Pot fi chiar accentul de culoare într-un living pastelat sau într-un dormitor în culori neutre. Noi ți-am pregătit o listă cu 14 modele de draperii accesibile.

  Chevron

  draperie chevron mobexpert
  Draperie Chevron, magazin Mobexpert, 368 lei/2 bucăți de 260×150

  Întoarce-te la atmosfera de vară de fiecare dată când intri în cameră. Nuanțele de turcoaz invită la relaxare și se potrivesc foarte bine cu tonuri de bej sau roz, iar paleta poate fi extinsă până la galben sau corai.

  Merlin

  draperii accesibile mobexpert roz
  Draperie Merlin, magazin Mobexpert, 256 lei/2 bucăți de 260×150

  Rozul pudrat e o nuanță perfectă pentru camera bebelușului sau pentru un living pastelat. În plus, finisajul ce imită catifeaua oferă eleganță și o notă rafinată, așa că poți include această draperie într-un decor glam.

  Terry

  draperii accesibile gri mobexpert
  Draperie Terry, magazin Mobexpert, 286 lei/2 bucăți de 250×150

  Chiar și griul poate fi o pată de culoare. Este o culoare versatilă, iar această draperie groasă va oferi nu doar intimitate, ci și un aer sofisticat.

  Inntian

  draperii accesibile print vegetal
  Magazin: Jysk; preț: 49,99 lei/o bucată de 245×140

  Imprimeul exotic poate prelungi mood-ul de vacanță. Dacă te gândești să integrezi genul ăsta de draperie într-o cameră cu plante luxuriante, decorațiuni boho sau obiecte în nuanțe verzi ori pământii, ai grijă să nu încarci prea tare decorul.

  Loppa

  draperii accesibile jysk
  Draperie Loppa, magazin Jysk, 34,99 lei/o bucată de 125×245

  Draperia Loppa permite luminii să între în cameră cu ușurință. Are un aspect diafan, care merge perfect într-un decor romantic sau într-o amenajare scandinavă, dominată de nuanțe de fildeș.

  Goddo

  draperii accesibile alb jysk
  Draperie Goddo, magazin Jysk, 49,99 lei/o bucată de 140×245

  Imprimeul jucăuș al acestei draperii accesibile o face perfectă pentru camera unui copil sau a unei adolescente, însă poate îmbrăca și fereastra unui living în care majoritatea texturilor sunt uni.

  Super soft

  draperii accesibile menta
  Draperie Super Soft, magazin Diego, 29 lei/mp

  Verde mentă este o nuanță ce aduce o atmosferă dulce în orice decor. Nici draperia Super Soft nu face excepție. Cu un finisaj delicat de satin, se poate integra perfect într-un living elegant.

  Anita

  draperii accesibile moma
  Draperie Anita, magazin Moma, 89,99 lei/ o bucată de 245×140

  Dacă îți dorești draperii accesibile pentru camera copilului, ia în calcul acest model, disponibil doar în magazin. Textura delicată a draperiei se potrivește cu un decor ludic, cu lemn de culoare deschisă și un decor jucăuș.

  Bergpion

  draperie bergpion
  Draperie Bergpion, magazin Ikea, 49,99 lei/2 bucăți de 145×300

  Draperia de la Ikea cu imprimeu subtil se potrivește atât într-o cameră în care mai există și alt imprimeu, dar și într-una uni, în care să tempereze o altă pată de culoare intensă. Prezența perdelei este opțională pentru că draperia este subțire.

  Klarastina

  draperii accesibile buline
  Draperie Klarastina, magazin Ikea, 129,99 lei/2 bucăți de 145×300

  Draperiile îmbulinate alb-negru creează o atmosferă jucăușă și plină de stil.

  Leikny

  draperii model floral
  Draperie Leikny, magazin Ikea, 299lei/ 2 bucăți de 145×300

  Imprimeul floral se integrează perfect într-o ambianță shabby chic sau romantică, iar această draperie va fi vedeta încăperii.

  Duo Uni

  draperie galben
  Draperie Duo Uni, magazin Karo Boutique, 119 lei/2 bucăți de 125×240

  Galbenul este o culoare vibrantă, energizantă, așa că o draperie în această culoare poate schimba complet atmosfera. Lasă draperia să curgă pe podea și vei obține un efect elegant.

  Glaris

  draperie carouri
  Draperie Glaris, magazin Karo Boutique, 249 lei/2 bucăți de 140×260

  În lista cu draperii accesibile am strecurat și o draperie cu imprimeu masculin, cu o textură mai groasă. Merge bine într-o amanejare scandinavă și e plină de personalitate, chiar dacă nu are culori intense.

  Produsele din acest articol au fost selectate de echipa lovedeco.ro în mod independent, iar prețurile afișate sunt valabile la data publicării.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  ULTIMELE ARTICOLE
  icon

  14 modele de draperii accesibile care-ți vor schimba casa