LIFE

Shopping: 11 accesorii esențiale pentru câinele tău, de la culcuș până la peria pentru blană

publicat pe 04 feb. 2021

  Pentru câini sunt esențiale obiectele specifice ieșirilor la plimbare: lesa, pungile sau chiar hăinuțele pentru vremea capricioasă. Dar există și accesorii care îi ușurează și bucură viața în casă, așa că iată 11 am făcut o listă cu 11 accesorii pentru câini de care să vă îndrăgostiți amândoi.

  Când vine vorba de accesorii pentru câini, întotdeauna va fi ceva de cumpărat, chit că este o jucărie nouă sau un pat în care să doarmă, pentru că, poate, pe cele vechi le-a ros. Când am ales, am ținut cont și de estetica produselor, în special la cele pentru casă, fiindcă știu cât de important este ca aceste obiecte să se integreze natural în restul amenajării casei.

  Accesorii pentru câini: tot ce ai nevoie în casă

  1. Culcuș din fibre naturale

  accesorii_pentru_câini_culculș_iarbă_de_mare_ZARA_Home
  Culcuș din fibre naturale; 149,00 – 199,00 lei; Zara Home

  Dacă îți dorești un culcuș cât mai minimalist și estetic pentru animalul tău, acest model de la Zara Home este fix ce îți trebuie. Este împletit din iarbă de mare și are două mânere laterale pentru a fi mai ușor de transportat prin casă. În funcție de cât de mare este patrupedul tău, să știi că acest produs este disponibil în două dimensiuni.

  2. Zgardă de piele pentru câini

  accesorii_pentru_câini_zgardă_talie_mare_animaland
  Zgardă din piele; 28,90 lei; Animaland.ro

  O zgardă este potrivită pentru câinii de talie foarte mare, care e fabricată din piele, vopsită natural în negru și are o cataramă foarte rezistentă. Cu ea, câinele tău va fi perfect echipat pentru plimbări.

  3. Căsuță pentru câini 100% reciclabilă

  accesorii_pentru_câini_căsuță_pentru_câini_FOLDO
  Căsuță din carton; 90,00 lei; Foldo

  O căsuță potrivită pentru animale de talie mică. E făcută din carton, 100% reciclabilă, și pe cât de repede se asamblează, la fel de repede se poate demonta pentru a fi depozitată. În plus, este fabricată chiar în România.

  Căsuța PERRO are o greutate de 1,5 kilograme.

  4. Perie pentru animale

  accesorii_pentru_câini_perie_ZARA_Home
  Perie pentru animale; 79,90 lei; Zara Home

  Orice blănos merită să fie periat și răsfățat din când în când. Acest model de perie este ideal pentru orice tip de blană. Partea cu peri metalici ajută la îndepărtarea părului și desfacerea nodurilor, iar cealaltă parte, ușor mai aspră, permite o periere și netezire perfectă.

  5. Vas reversibil pentru mâncare

  accesorii_pentru_câini_castron_reversibil_IKEA
  Vas reversibil LURVIG; 29,90 lei; IKEA

  Vasul este realizat din ceramică vitrificată, are marginile înalte pentru ca mâncarea să rămână în mijlocul bolului. Acesta este și reversibil, pentru ca tu să alegi în funcție de nevoia animalului: vasul mic poate fi folosit pentru apă, iar vasul mare pentru mâncare. E potrivit și pentru drumețiile cu câinele.

  Accesorii pentru câini: tot ce ai nevoie pentru plimbări

  6. Jachetă pentru câini

  accesorii_pentru_câini_jachetă_vătuită_H_M
  Jachetă vătuită; 129,99 lei; H&M

  În sezonul rece, această jachetă vătuită poate fi acel accesoriu care îl va proteja de vânturile reci pe câinele tău. Este realizată dintr-o țesătură strălucitoare, argintie, cu o deschizătură pentru picioarele din față și o baretă reglabilă cu arici, care se încheie în partea de sus. Căptușeala este de fleece și există niște benzi elastice înguste pentru picioarele din față – așa jacheta va sta fixă. O găsești disponibilă în trei mărimi: XS, S și M.

  7. Sfoară înnodată cu mâner

  accesorii_pentru_câini_sfoară_înnodată
  Sfoară Înnodată;11,99 lei; Pentruanimale.ro

  Pentru sesiuni de aport cu câinele tău, o jucărie făcută din bumbac, care nu conține substanțe toxice și, în plus, curăță dinții câinelui în timp ce se joacă. Mânerul său ajută la o aruncare rapidă și îndepărtată.

  8. Aruncător de mingi pentru câini

  accesorii_pentru_câini_aruncător_mingi_vivre
  Aruncător de mingi; 79,99 lei; Vivre.ro

  Pentru ieșirile în parc, introduci mingea în interior și să apeși cu piciorul. Mingea va zbura la o distanță de până la 15 metri. E făcută din plastic, cauciuc și în pachet este inclusă o minge cu diametrul de 6 centimetri.

  9. Husă pentru pungi

  accesorii_pentru_câini_husă_pentru_pungi_ZARA_Home
  Husă pentru pungi; Preț 49,90 lei; Zara Home

  Nu cred că mai trebuie să reamintim că, atunci când ai un câine și ieși cu el la plimbare, trebuie să ai întotdeauna la tine câteva punguțe.

  Totuși, în colecția dedicată animalelor de companie, cei de la Zara Home propun o husă special pentru pungile destinate animalelor de companie. Pentru a nu le uita acasă, aceasta are și un cârlig special pentru lesă. Dimensiunile sale sunt 7 x 5 x 5 cm și este realizată dintr-un amestec de bumbac, poliester și vâscoză.

  10. Pelerină de ploaie

  accesorii_pentru_câini_pelerină_ploaie_maxi-pet
  Pelerină de ploaie; 19,50 – 48,90 lei; Maxi-Pet.ro

  Haina este recomandată pentru orice tip de câine, indiferent de talie sau de tipul blănii. E ușor de îmbrăcat, dat jos și spălat.

  11. Lesă Catford Dogs în diverse culori

  accesorii_pentru_câini_lesă_ZARA_Home
  Lesă Cartford; 119,00 lei; Zara Home

  O lesă din nailon, cu cârlig din inox. Catford Dogs își propune o serie de accesorii pentru câini simple, funcționale și cu un design atractiv. Nici rezistența lor nu este de ignorat. O găsești în trei variante de culori.

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  icon

  Shopping: 11 accesorii esențiale pentru câinele tău, de la culcuș până la ...