Lovedeco.ro este platforma editorială concepută ca să-ți fie mai bine acasă, indiferent dacă e apartamentul tău, dacă locuiești cu chirie, dacă ai casă cu grădină sau stai în cămin. Cu sprijinul celor mai buni specialiști, te învățăm ce trebuie să faci și cum, astfel încât să te simți bine și confortabil în spațiul în care locuiești.

 

Scurtăm timpul pe care ar trebui să îl consumi atunci când cauți soluții pentru căminul tău. Îți spunem unde găsești ce ai nevoie și cât costă. Îți dăm idei ingenioase și sfaturi pertinente, discutăm cu arhitecți, designeri de interior, meseriași sau instalatori, dar și cu beneficiarii muncii lor, ca să îți faci o imagine cât mai realistă despre ce presupune o amenajare.

 

Un spațiu devine acasă numai prin viziunea ta, iar noi îți oferim toate instrumentele să o transformi în realitate.

 

Săptămânal, intrăm în cele mai interesante case din România, din care te poți inspira, și ți le arătăm fix așa cum sunt, cu improvizații sau reparații neplănuite. Misiunea noastră este să livrăm soluții și alternative, inspirație și informație.

 

Îți prezentăm casele, dar și povestea celor care stau în ele.

 

Pe lângă articole de design, vom lansa – din când în când – și dezbateri care pornesc de la problemele tale. Ascultăm și spunem poveștile comunităților, cartierelor și orașelor în care mergem.

 

Suntem aici ca să-ți fie mai bine acasă!

 

Love,

Deco

Learn more about us

  • 75% of users visit us every single day

  • 65% of users visit us every single day

  • 40% of users visit us every single day

  • 85% of users visit us every single day